2777
2789
عنوان

خواهرا میشه یکم ارامش بهم بدین؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 62 پست
خب این خبرخوبی نیست نه اینکه باخانواده ش زندگی کنه اصلابلکه این آقااستقلالی ازخودش نداره تافردادرکور ...

یعنی جدی جدی به طلاق فکر کنم؟

واقعا چقدر من بدبختم محاله کسی اینهمه بدبیاری داشته باشه

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی جدی جدی به طلاق فکر کنم؟ واقعا چقدر من بدبختم محاله کسی اینهمه بدبیاری داشته باشه

نه طلاق راه خوبی نیست میگم خیلی جدی باهاش حرف بزن ومسائلو براش شفاف کن وخواسته هاتو بدون لکنت بهش بگو اینکه شرایطت چطوره

نه طلاق راه خوبی نیست میگم خیلی جدی باهاش حرف بزن ومسائلو براش شفاف کن وخواسته هاتو بدون لکنت بهش بگ ...

فردا قراره بریم واسه سفارش مبل واینچیزا حتما باهاش حرف میزنم حداقل دوتا از مشکلارومیگم تا به نتیجه برسم

ممنون که وقت گذاشتین وباهام حرف زدین مرسی🌹

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
فردا قراره بریم واسه سفارش مبل واینچیزا حتما باهاش حرف میزنم حداقل دوتا از مشکلارومیگم تا به نتیجه ب ...

خواهش میکنم ازابزاری که داری استفاده کن چون بهترین راه رام کردنش همونه البته درکنارصحبت کردن 

عزیزم براتون ایت الکرسی خوندم . میشه برام دعا کنین مشکلم برطرف بشه🥺

منم برای استارتر و شما میخونم💗

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
خواهش میکنم ازابزاری که داری استفاده کن چون بهترین راه رام کردنش همونه البته درکنارصحبت کردن 

یعنی لحن بیان خوب؟