2777
2789
عنوان

نظر سنجی خانما بیاید

94 بازدید | 8 پست

سلام خوشگلا من ی نظر هایی دارم ی چیزایی هست ک از نظرم درسته میخواستم اینجا بازگو کنم خوشحال میشم نظرات شمارم بخونم. میگم کی تعیین می‌کنه ک شکم تخت قشنگع یا مثلاً باسن بزرگ ؟ یا خیلی از چیزای دیگه ک همه میگن خوبه !؟ حالا این در مورد همه چیز هست اما من می‌خوام راجب اندام حرف بزنم .  درسته چاقی بیش از حد برای سلامتی خوب نیست اون ب کنار. الان مثلا خود من قدم۱۶۷ انداممو دوست دارم خیلی راضی ام یکم شکم دارم از روی لباس خونگی و لباسهای تنگ معلومه . اما خب تا حدودی میشه گفت مشکلی باهاش ندارم خودمو دوست دارم . خب حالا ک من راضی ام و نیازه ک ب خاطر چیزی ک بقیه میگن ب فکر آب کردن شکم و لاغری خودم باشم؟یا مثلا من پوست بدنم روشنه شوهرم میگه تیره قشنگه تیره مده. خب من چیکار کنم ؟برای من چ فرقی می‌کنه ک چی مده وقتی خودمو دوست دارم  نمی‌دونم منظورمو میفهمید یا نه مثلاشکم بزرگ واقعا زشته یا ب خاطر مد ما این دید و داریم ؟مصلا اگ از اولش  همه میگن چاقی قشنگع ما الان نسبت ب لاغری حس بدی داشتیم !؟ همه چیز نسبی هست و هیچ چیز ونمیشه صد در صد گفت . نظر شماها چیه !؟

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقه ای امااکثرپوست روشن ولاغرمی پسندن

خب عزیزم منم همینو میگم چرا باید اهمیت بدیم ک کی چی دوست. داره؟ خودت مهمی یا دیگران ؟ یا بهتر بگم حاضری خودتو جوری کنی ک بقیه دوست دارن اما خودت نه.

نه به دیگران نه به مد اهمیت نمیدم  یه کوچولو شکم از بارداری برام مونده که دوست دارم نباشه  ...

رک بگم من خودم خیلی شکم تخت دوست دارم ب نظرم واقعا زیباست اما الان ک شکم دارم بازم خودمو دوست دارم و احساس زیبایی میکنم. شما هم خودت هر جور دوست داری همون‌جوری باش منظور منم همین بود گلم

اولین نفر هرشخصی باید خودش باشه اگه خودتو دوست داری همین مهم ترینه اگه خودتو دوست داشته باشی بقیهام ...

افرین . حالا با هر شکل و ظاهر و قیافه ای .اون انرژی مثبته مهمه