2777
2789
عنوان

پسرم 5سالشه قدرت تخیلش بالاست اذیتش می‌کنه راه کار بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 45 پست
اخی عزیزم 🤩 من این بچه ها میمیرم براشون 

الان دیگه از سرش افتاد. وقتی ۲ سال و نیمش بود تا ۳ سال و نیمگی دوست خیالی داشت. الان تقریبا ۶ ماهه از سرش افتاده

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس تحت تاثیر فیلم یا کارتونه یا بازی کامپیوتری های خشن پسرونه مثل هیتمن و .... ،ایشالا ادامه دار نبا ...

اره اون که بی تاثیر نیست باور کن اگه به خودش باشه صبح تا شب باش بازی کنی و باغبانی کنه تو حیاط برگرده متاسفانه خودم میشونمش پای تلویزیون دادلششم که بازی کامپیوتری یادش میده

الان دیگه از سرش افتاد. وقتی ۲ سال و نیمش بود تا ۳ سال و نیمگی دوست خیالی داشت. الان تقریبا ۶ ماهه ا ...

فقط اونجا که گفت باش تلفنی حرف بزن🤩

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
اره اون که بی تاثیر نیست باور کن اگه به خودش باشه صبح تا شب باش بازی کنی و باغبانی کنه تو حیاط برگرد ...

یه مدت تایم بذارین ببرینش پارک و .... نذارین پای تی وی و کامپیوتر بشینه ،ببینید اون فکرا از سرش میره یا نه !؟ براش بازی فکری بخرین مثل این پازل ها یا بازی های معمایی ،بشینه پاشون و تمرکزش بره رو حل اونا و از فکرای ناراحت کننده بیاد بیرون

الهی مرا آن ده که آن به ... 

یه مدت تایم بذارین ببرینش پارک و .... نذارین پای تی وی و کامپیوتر بشینه ،ببینید اون فکرا از سرش میره ...

ممنون عزیزم فکر خوبیه اتفاقا منو پولی داره همش دنباله کسی میگرده باش بازی کنه

نه بازی فکری یه نفره،مونوپولی بازی خیلی طولانی هست و تعداد کم باشه اصلا کیف نمیده 

قربونت اگر خواستین پازل یا لگو بخرین ،طرح های خشن نخرین ،طرح های کارتونایی با شخصیت مهربون و آروم بگیرین ،ایشالا اوکی مشه و نگران نباشین 🌹