2777
2789

خسته شدم از بی پولی . یادم میاد یه بار تو یه برنامه پسره کلی پول پیدا کرده بود و اوردنش تو برنامه . یا اولجان هم یه مبل پره پول پیدا کرده . یا زینب قصه یک پری هم ملیاردی پول پیدا کرده بود . پس من کی پیدا میکنم 😭😭😭😭 خدایاااا بده شانس . یا تو خیابون یه کیف پره پول پیدا کنم 😭😭😭 کی نوبت منم میشه😭😭😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچی بگم شاید باورت نشه

من هر ارزویی که تو دفترم نوشتم براورده شد خودم هموز تو شوکم 

ایشالا پول بهت برسه اونم بیشتر از میلیارد ولی اگه به صلاحته

میشه برام یک صلوات بفرستی؟ممنونم💗(حساب دست ۲ نفره)

تلاش كن باد اورده رو باد ميبره .بعدشم پول چرا حرف اولو میزنه تو ایران تو عمرم ندیدم مردمی به اندازه ...

پروفایلت چیه؟پیتزا

خب پول میخواد تو اونو بخوری دیگه

میشه برام یک صلوات بفرستی؟ممنونم💗(حساب دست ۲ نفره)

مگه از بدو خلقت گفتن تو سهمیه همه‌تون یه گنج از آسمون میفته که میگی کی نوبتم میشه😂

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)