2777
2789
عنوان

لطفا کسایی ک تجربه دارن کمک کنن

88 بازدید | 17 پست

سلام من جدیدا از همسرم خیانت دیدم اولین باره بماند حال بدیاشو دعواهاو..

الان شرایط طلاق ندارم وگرنه حتما طلاق میگرفتم چون یک ساله داریم زندگی میکنیم

به نظرتون این تصمیمم ک میخوام بمونم و‌پول و طلا جمع کنم بعد بیام از اون خونه بیرون درسته یا ن😩🥲

مثلا چندتا کار و عمل هست ک باید انجام بدم میگم من ک اسم مطلقه روم میاد حداقل بمونم ب خودم برسم عمل انجام بدم بعد بیام بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ک شرایط مالی ندارم فعلا وگرنه حتما میکشیدم بیرون کیه ک بخاد با مرد خیانتکار ی ثانیه زندگی کنه

خوبه پس

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

نزار بمونی و تش پات گیر کنه راه برگشت نمونه برات همین الان جدا شو خیالت راحت شه البته اول یکم مدرک ...

مدرک ک مثلا چت و این چیزا ک دادگاه قبول نمیکنه انقدا داشتیم تو فامیل ک گفته خیانت کرده شوهرم بااین حال کلی دوندگی داشته

مدرک ک مثلا چت و این چیزا ک دادگاه قبول نمیکنه انقدا داشتیم تو فامیل ک گفته خیانت کرده شوهرم بااین ح ...

اره خب شات مدرک معتبری نیست اگه بتونی جور دیگه ک شوهرت متوجه نشه ی چیزایی واسه ثابت کردن پیدا کنی راحت میتونی طلاقتو بگیری

اره خب شات مدرک معتبری نیست اگه بتونی جور دیگه ک شوهرت متوجه نشه ی چیزایی واسه ثابت کردن پیدا کنی را ...

خب یعنی اینکه بمونم خودمو جم جور کنم بعد برم کار اشتباهیه؟