2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش شمش طلا بخر بده دست طلا فروش سود طلاتو بده بهت

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤

عزیزم هرکار می‌کنی توی بانک نزار 

سکه بخر ، دلار بخر ، طلا بخر اما توی بانک نزار 

بانک های ایران که مثل بانک نویز لندن نیست عزیزم که با احتساب تورم بهت سود بدن 

من مادر بزرگم ۳۰۰ هزار پاوند توی بانک لویدز گزاشته همراه با احتساب تورم کشور و حتی تورم توی سطح قاره بهش سود بانکی میدن 

اما توی ایران پول توی بانک گزاشتن غلط ترین کار ممکن هست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من ازطلامیترسم. هروقت خریدم طلافوری پائین اوم. 

طلا برای چند ماه و یکسال مناسب نیست طلا سرمایه جذاری بلند مدته‌برای بیشتر از ۳ سال باید نگه داری.

وقتی طلا میخری باید فراموشش کنی بزاری جایی و چند سال بعد مطمئن باش خوب سود میکنی

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان