2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیاین لطفا

73 بازدید | 5 پست

میگم مدیر گروه که مدیر گروه خودم نیست میتونه درسی که زیر مجموعه گروه خودش هست را کاری باهاش انجام بده؟مثلا حذف یا تغییر نمره؟

♡~God knows the best
نمره و این داستانا با خود استاده ن مدیر گروه  

این استاده صحیح نکرده نمره گذاشته بعد به من گفته ۹ شدی با ایت که خوب دادم بعدم با منت پاس کرده میگه شکایت کنی بخوای برگه ببینی میندازمت😐ایشالا خدا حکمش کنه گند زده کل کارنامم 

♡~God knows the best

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این استاده صحیح نکرده نمره گذاشته بعد به من گفته ۹ شدی با ایت که خوب دادم بعدم با منت پاس کرده میگه ...

منو هم زبان با منت پاسم کرد، نتونستم چیزی بگم دیگه، درس 3واحدی😐🤦🏻‍♀️

نمیشه باهاشون در افتاد

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
منو هم زبان با منت پاسم کرد، نتونستم چیزی بگم دیگه، درس 3واحدی😐🤦🏻‍♀️ نمیشه باهاشون در افتاد

اقا خوب ......بهشون منم ۳ واحدی یهو کارنامه این رو به اون رو میکنه 

♡~God knows the best
اقا خوب ......بهشون منم ۳ واحدی یهو کارنامه این رو به اون رو میکنه 

دقیقا، اون همه بخون بقیه درسارو خوب شی بعد این... 

حالا استاد من ازیناس ک ب هر کس بخواد نمره میده هرکی نخواد ن، کلا عشق‌ی کار میکنه

ولی نداد 

منم گفتم بدرک، دیگه نمیگم ارفاق کن، خوشش میاد التماس کنی، غرورمو از تو چاه نیاوردم ک

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃