2777
2789

سلام مامانای عزیز، شماها چجوری کمکی به نوزادتان میدین؟ من میخوام در روز دوبار کمکی بدم میشه لطفا بگین شما چجوری میدین و هر وعده چقد میدین؟ و اینکه با دوبار دادن در روز نوزاد سینه رو پس نمیزنه، ممنون از شما که تجربه هاتون در اختیار بقیه میذارید‌

والا منم قصدم همین بود کمکی بدم ولی الان بیشترش شیرخشک میدم بچم با شیر خودم سیر نمیشه

وقتی سیر نشن دیگه مجبوریم عزیزم ، شما چقد میدین هر وعده.  نوزادتون چندوقتشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اولا این که بچه با بچه فرق داره 

ولی از نظر من شیر مادری که خودش بدنش از انواع ویتامین ها کمبود داره پس شیرش در اصل هیچ فایده ای نداره فایده ای هم داشته باشه بچه داره بدن مادر و خالی میکنه مگه اینکه حسابی به خودت برسی، 

من بچه هام تو روز هر. قت خسته بودم یا میخواستن بخوابن حتما شیر خشک میدادم بیشتر از 2 بار هم می‌شد سر بچه اولم شبا مامانم بیدارم نمی‌کرد تا صبح هر چندباری که بچه بیدار میشد مامانم فقط شیر خشک میداد بهش راحت بودم اینقدر خوشگذشت دوران شیردهی الان بعد دوتا بچه تو فکر سومیم😂

من موقع خواب بهش میدادم از اول تا الان که یکسال و نیمه جالبه شیر خودمم میخوره من شیر نان بهش دادم سنگینه گفتم بزار شبا بهتر بخوابه  دو پیمانه شیر با شصت سیسی اب بهش میدادم

سلام عزیزم اولا این که بچه با بچه فرق داره  ولی از نظر من شیر مادری که خودش بدنش از انواع ویتا ...

افرین موافقم ، منم واقعا حس میکنم اگر کمکی ندم نابود میشم ،واقعیتش نمیدونم چقد بدمش ، ۶۰ تا دادم بازم میخواس ترسیدم دیگه بدم ، بعد وفتی هم میدمش انگار بلد نیس بخوابه و عادت کرده موقع شیر زیر سینه بخوابه.  شروع میکنه غز زدن بلید راه ببرم تا بخوابه

بچم ۴۵ روزشه .. مثلا سرشب سه شماره میدم وسط شب دو شماره تا ظهر باز دوشماره بعد ظهر دوشماره ، اون وسطا شیر خودمم میدم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچم ۴۵ روزشه .. مثلا سرشب سه شماره میدم وسط شب دو شماره تا ظهر باز دوشماره بعد ظهر دوشماره ، اون وسط ...

اول آپتامیل دادم انگار براش سنگین بود گریه میکرد ، بعد ببلاک دادم که دکتر گفت ببلاک کامفورت یده فعلا ، خیلی زود شیشه رو تموم میکنه بعد باز دنبال سینه میگرده نمیدونم چرا اینکار میکنه