2777
2789
عنوان

منم نمیخوام روانی باشم😭

199 بازدید | 17 پست

دست خودم نیست..چرا ادما نمیتونن اینو درک کنن..که افسردگی دست خود ادم نیست.که اینکه همش میل به خواب داشته باشی دست خودت نیست.که اینکه تو سرویس تا زانوها و ارنجتو اب بکشی دست خودت نیست.که مدام ذهنت در حال تجزیه تحلیل این باشه که این نجس بود؟این پاک بود؟الان فلان جا نجس شد؟

که از شدت اضطراب بیرون روی داشته باشی.که مدام تو هواب از ترس نفس نفس بزنی..که نصف شبا از خواب بپری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خودت فشار نیار ک ب همه اثبات کنی همونطور ک خیلیا درکت نمیکنن خیلیا هم هستن ک میدونن دست خودت نیس ...

روانشناس درکم میکنه مثلا

حالا چطوری به مامانم توضیح بدم که ببرتم پیش روانشناس

روانشناس درکم میکنه مثلاحالا چطوری به مامانم توضیح بدم که ببرتم پیش روانشناس

اول اینکه خودت باید ب خودت کمک کنی بعد روانشناس

وسواس مثل سگ هستش وقتی فرار کنی میاد دنبالت  باید روبروش وایسی عزیزم

مثلا اول باید اینو درک کنی ک وقتی تو مطمئن نیستی ک نجسه پس مبنا رو برپاک بودن بزاری و بگی پاکه   ولی نباید وقتی وسوسه میشی انجامش بدی   اصلا نباید محل بزاری  مثلا بگی خب حالا بزار آب بکشم مگه چی میشه  چیزی ازم کم نمیشه درعوض خیالم راحتتر میشه ک دیگه نجس نیست

چن دقیقه اول ک داری با فکرت مبارزه میکنی ک نری دوباره بشوری برات سخته  بعدش کم کم از حرارت میوفته و میگی بیخیال  تاکید میکنم اصلا نباید وقتی مطمئن نیستی بری الکی بشوری

اول اینکه خودت باید ب خودت کمک کنی بعد روانشناسوسواس مثل سگ هستش وقتی فرار کنی میاد دنبالت باید روب ...

اینا رو امتحان کردم خیلی رو خودم کار کردم نشد

تورخدا بگو چجوری راضیش کنم.روم‌نمیشه به مامانم توضیح بدم

اینا رو امتحان کردم خیلی رو خودم کار کردم نشدتورخدا بگو چجوری راضیش کنم.روم‌نمیشه به مامانم توضیح بد ...

مادر محرم ترین فرد زندگیه   بشین قشنگ بهش بگو دارم عذاب میکشم  باید چن جلسه برم دکتر     

خیلی خجالت میکشم هم به خاطر مشکلم هم پولشیا ابنکه قبول نکنه

خجالت نداره عزیزدلم   اینم مث سرماخوردگیه    احتمالا بخاطر همون کنکوره ک وسواس شدی اضطراب زیادی تشدیدش میکنه

ب مادرت بگو نمیخوام کنکورم خراب بشه  از  استرس زیاد  روحم خسته شده نیاز دارم کنترل بشه   وگرنه هم سلامتیمو از دست میدم هم کنکورم و آیندم