2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود ۴ ماه پیش احساس میکنم همش ی نفر کنارمه جوری که روی مبل می‌نشستم میتونستم روش تیکه کنم و بار ها شده بود 

تا اینکه ی شب قبل ترش داشتم اهنگ گوش میدادم راه میرفتم احساس کردم یکی از پشت زد ب سرم 

خواستم برگردم یادم اومد خونه تنهام رفتم ت اتاق بدو بدو 

فرداش شد خونه عمم بودم 

روی مبل خوابم گرفت 

روی ب روی مبل آشپزخونه بود و عمه و پسر ۵ سالش ب من دید داشتن 

خوابیدم سگ هاسکی دیدم ومن عاشق سگم بعل کردمش یهو احساس کردم خیلی سنگین شده و قلبم داره میترکه 

یهو گفتم نکنه جنه؟بسم الله گفتم یهو چهرش عوص شد ی موجودی وحشتانک جوری ک مردم و زنده  شدم 

نمیزاشت باند شم چشمامو باز کنم همش می‌بوسد و فشارم میداد 

دستمو ب زور بردم بالا که عمم بیینه منه 

اما دستتم و محکم کشید آورد پایین که این صحنه رو پسرعمه کوچیکم دید که دستم رو یکی محکم کشید  

فک کرد بیدارم دارم اشاره می‌کنم نه بیاد اینجا 

خداروشکر اومد تونستم بیدار شم 

اما بازموحشتک داشتم شدیدا 

و تا زمانی که برام دعا بنویسن همش پیشم بود نمیزاشت بیدار بمونم 

من داستان ترسناک ندارم. فقط تجربه یک جنگیر رو دارم که فوت شد. قبل فوتش ازشون و نحوه احضارشون بهم گفت همین 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

من یه مدت ک میخوابیدم یکی رو میدیدم عین خودم ک تو خواب سعی میکرد اذیتم کنه یا خفم کنه یه مدت خیلی تو اذیت بودم ک مامانم برام سرکتاب گرفت بعدش خوب شدم خداروشکر 

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

تو  عمان که بودیم توی بیابون  قسمت خاصی صدای عروسی میامد 

صدای جیغ بود 

پیادهاشدیم رفتم صدا بود ولی هیچی ندیدم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

همزاد داشتی

همه همزاد دارن

ولی برا من اذیتم میکرد🥲

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍