2777
2789
عنوان

بنظرتون دیسکگردن دارم

95 بازدید | 6 پست

من دخترم مریض شد،۶سالشه بغلش کردم از پله ها بردم بالا چند روز بعدش دستم درد میکرد و شانم کف دستمم با کف پام گز گز میکرد الان گزگزش کم شده دردم نداره زیاد وقتی کار کنم یکم درد میکنه  خیلی میترسم سنمم کمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحتم  همش میگم کاش کشیدگی باشه

ایشالا چیزی نباشه 

من خودم 18 سالمه چون کلاس ششم بودم خواهر و برادر دو قلوم به دنیا اومدن انقد بغلشون کردم شب تا صبح راه رفتم تو این سن گودی کمر شدید و کمر درد و پشت درد دارم نمیدونم چه گلی بمالم سرم

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

ایشالا چیزی نباشه  من خودم 18 سالمه چون کلاس ششم بودم خواهر و برادر دو قلوم به دنیا اومدن انقد ...

عزیزدلم . بخدا این چه دردایی با ورزش درست کنـ گودی کمرتو