2777
2789

یعنی مثلا همراهش باید بزارم سوره خاصی تو خونه پخش بشه؟

بعد اینکه هال خونه ما ۴ گوش نیست یعنی گوشه زیاد داره😐😂تو همه گوشه ها باید بریزم؟ تو اتاقا و اشپزخونه چطور؟

میخوام یه خونه تکونی انرژی منفی از خونه داشته باشم😅

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قران بخون صدقه بنداز حله

اینارو انجام میدیم

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

وووای خرافات چیه 

در و پنجره ها رو باز کن هوا عوض بشه خونه رو تمیز کن و گرد و خاک رو پاک کن دوتا گلدون بگذار هوا تصفیه بشه وسایل اضافی رو رد کن بره که محیط شلوغ نباشه پاکسازی هم میشه !

باید چهار گوشه اصلی بریزی 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
این چیزا خرافاتی بیش نیست 

خودمم اعتقادی ندارم از سر ناچاریه ...میگم من همه کار که کردم اینم روش شاید جواب داد

عزیزم ، سرکه صنعتی خوب نیست، سرکه خونگی رفع اجنه و انرژی منفی داره و اینکه هر گوشه خونه بریز، چهار قل و آیت الکرسی هم پلی کن 

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
پس اسپند و کندر هم دود کن

اسپندو که تقریبا هفته ای یه بار دود میکنم

وووای خرافات چیه  در و پنجره ها رو باز کن هوا عوض بشه خونه رو تمیز کن و گرد و خاک رو پاک ...

ببین خونه تکونی اصلی رو کردم الان فرشاهم قالی شوییه

ولی حقیقتا من چندساله دنبال یه حاجتیم هی به در بسته میخورم ...میخوام به اخرین ریسمون باقی مونده هم چنگ بندازم شاید فرجی شد

باید چهار گوشه اصلی بریزی 

۴ گوشه اصلیو از کجا تشخیص بدم...اصلا استاندارد نیست...حالا نمیشه همه جا بریزم😅😂

عزیزم ، سرکه صنعتی خوب نیست، سرکه خونگی رفع اجنه و انرژی منفی داره و اینکه هر گوشه خونه بریز، چهار ق ...

اها یعنی مهم نیست که حتما ۴ گوشه اصلی باشه؟

هر گوشه ای دیدم بریزم پس؟

بعد ایت الکرسی و و ...رو قبلش پخش کنم بعدش پخش کنم چطوریاست؟روز خاصی نداره؟😅

ببین خونه تکونی اصلی رو کردم الان فرشاهم قالی شوییه ولی حقیقتا من چندساله دنبال یه حاجتیم هی به در ...

ووی بی خیال یا میشه و به تلاش خودت بستگی داره که سعی کن یا نمیشه که ولش کن

دیگه خرافاتی نشو که

ووی بی خیال یا میشه و به تلاش خودت بستگی داره که سعی کن یا نمیشه که ولش کن دیگه خرافاتی نشو که

اخه ما اندازه کل شهر واسه اون حاجته تلاش کردیم ولی خیلی الکی و یهویی و بی دلیل هی کنسل میشه...🥲