2777
2789
عنوان

سوتی های من جلو برادرشوهر

290 بازدید | 9 پست

اول بگم ایشون همسن پدر منن و مرد پخته ای هست و زندگی خودشو داره ولی خیلی مهربونه ،مثلا امکان نداره رو بزنی بهش کمکت نکنه یا جایی فرصت خوبی ببینه و به برادر خواهراش نگه  همیشه بهش احترام گزاشتم حتی زمانی که زنش اذیتم میکنه ،چون زبون نیشی داره 

حالا سوتی هام 

اولی داشتم حیات پدرشوهرم میشستم با شوهرم ،شوهرم رفت شلنگو بزنه به سر شیر اصلا منظور نداشتم گفتم این شلنگ تنگه توش نمیره !!!شوهرم قیافش یه جوری شد بخدا مرد از خنده 

سری بعد دیشب بود ،برادرشوهر اومد دم در  دنبال وسیلش 

شوهرم نبود مجبور شدم برم   حالا احوال رسمی کردم ،اونم گفت تشکر امری نیست ؟

من گفتم نه عرضی نیست میتونی بری!!بنده خدا🤣🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من یه سوتی دادم اصلا روم نمیشه بگم فقط یادم میاد اب میشم داشتم با شوهرم شوخی میکردم اونم بدنی تو پذیرایی بودیم کسی خونه نبود یهو برادرشوهرم در رو باز کرد ما متوجه نشدیم اومد سرشو انداخت پایین رد شد رفت که مثلا ندیده 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
 یک بار با مشورت تلفنی صحبت می‌کردم آقا بود آخرش موقع خداحافظی گفتم خوشحال شدم صدات شنیدم 😂🤦‍ ...

والا خواهر این حرکت سم بوده😭😂😂

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت