من برا دو پیمانه برنج (پیمانه من نلبکی هست) ی تخم مرغ و نصف لیوان ماست میگیرم
برنج زنده ابکش میکنم
تخم مرغ و ماست با همزن دستی میزنم زعفرون، ی ق گلاب و نمک فلفل سیاه میزنم
برنج میریزم داخلش هم میزنم
یک سوم برنج میریزم بعد مواد بعد بقیه برنج بعدش با قاشق یکم فشار میدم روش روغن میریزم ...چندتا چوب دارچین میذارم روش میذارم دم بکشه و زیرش طلایی بشه اخرای پخت ک معمولا یکساعت بیشتر نمیشه تیکه های کره میذارم روش😋😋
برای موادش اگ با مرغ بخوام درست کنم سینه مرغ خوب نمک میزنم خوب خوب سرخ میکنم ریش ریش میکنم.. زرشک و کشمش یکم تو روغن تفت میدم میذارم لای برنج
من مرع ابپز نمیکنم بنظرم بوی بد میگیره
اگ با گوشت بخوام درست کنم پیاز تفت میدم گوشت چرخ شده زردچوبه فلفل سیاه میزنم ی ق رب میریزم میذارم لای برنج بعضی وقتا برا گوشت هم زرشک و کشمش میریزم خوب میشه
بادمجون سرخ شده هم برای مرغ هم برا گوشت خوشمزه ترش میکنه
موقع ریختن مواد از کنار قابلمه فاصله بده ک وقتی لایه دوم برنج میریزی بالایی و پایینی بهم بچسبه وقتی برمیگردونی دو طبقه جدا نشه
