2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماستشو کم بزن اگه زیاد شعله رو زیاد کن تا بره تو خورده برنجت بعد کم کن بزار دم بیاد...

من اینجوری درست میکنم سینه مرغ و میپزم ریش ریش میکنم  برنجو تقریبا آبکش میکنم ولی زنده  بر میدارم که تو ماستم میخواد بپزه دیگه ..زرشکم یه مشت تمیز میشورم ..تو یه ظرف ماستو با زعفرون دم کشیده و شکر اگه ماستم به ترشی بزنه میریزم یه تخم مرغ میزنم مخلوط میکنم یه نواخت شه بعد همه مواد میریزم داخل ماستم که زرشک و مرغ ریش ریش ریش و برنج و ادویه جاتم کم میزنم زردچوبه هم میزنم که حسابی زردتر بشه  البته زردچوبه کم میزنم جون اگه زیاد بزنی بو زردچوبه میگیره بعد میزارم قابلمه دم بیاد بعضیا مرغ و تیکه بزرگ میکنن میزارن وسط برنج لا بلاش ولی ما خونوادگی دوست نداریم .

من برا دو پیمانه برنج (پیمانه من نلبکی هست) ی تخم مرغ و نصف لیوان ماست میگیرم

برنج زنده ابکش میکنم

تخم مرغ و ماست با همزن دستی میزنم زعفرون،  ی ق گلاب و نمک فلفل سیاه میزنم

برنج میریزم داخلش هم میزنم

یک سوم برنج میریزم بعد مواد بعد بقیه برنج بعدش با قاشق یکم فشار میدم روش روغن میریزم ...چندتا چوب دارچین میذارم روش میذارم دم بکشه و زیرش طلایی بشه اخرای پخت ک معمولا یکساعت بیشتر نمیشه تیکه های کره میذارم روش😋😋

برای موادش اگ با مرغ بخوام درست کنم سینه مرغ خوب نمک میزنم خوب خوب سرخ میکنم ریش ریش میکنم.. زرشک و کشمش یکم تو روغن تفت میدم میذارم لای برنج

من مرع ابپز نمیکنم بنظرم بوی بد میگیره

اگ با گوشت بخوام درست کنم پیاز تفت میدم گوشت چرخ شده زردچوبه فلفل سیاه میزنم ی ق رب میریزم میذارم لای برنج بعضی وقتا برا گوشت هم زرشک و کشمش میریزم خوب میشه

بادمجون سرخ شده هم برای مرغ هم برا گوشت خوشمزه ترش میکنه

موقع ریختن مواد از کنار قابلمه فاصله بده ک وقتی لایه دوم برنج میریزی بالایی و پایینی بهم بچسبه وقتی برمیگردونی دو طبقه جدا نشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ماستشو کم بزن اگه زیاد شعله رو زیاد کن تا بره تو خورده برنجت بعد کم کن بزار دم بیاد... من اینجوری د ...

مرسی عزیززززمم❤️

توی فر میخام بزارم اگه میشه بگی چن تا تخم مرغ و ماست چن قاشق بریزم ممنونت میشم 

مرسی عزیززززمم❤️ توی فر میخام بزارم اگه میشه بگی چن تا تخم مرغ و ماست چن قاشق بریزم ممنونت میشم& ...

پس کم ماستو بزن یه لیوان کافیه ماست ..تخم مرغ یه عدد  زیاد نزن تخم مرغ که بوی تخم مرغ نگیره چون مرغم بو داره دیگه ..دو قاشق که نمیشه ماست بزنی خشک میشه ته چینت باید یه حالت نرم و برنجای کشیده وپخته شده بهت بده.

من برا دو پیمانه برنج (پیمانه من نلبکی هست) ی تخم مرغ و نصف لیوان ماست میگیرم برنج زنده ابکش میکن ...

ماشالله چه کد بانوو😍گشنم شد😂

ینی من باید پنج تا تخم مرغ و  دو نیم لیوان ماست بریزم؟؟؟

ماشالله چه کد بانوو😍گشنم شد😂 ینی من باید پنج تا تخم مرغ و  دو نیم لیوان ماست بریزم؟؟؟

مگه چند پیمانه برنج میگیری😳۵تا ک خیلی بو میگیره بعد حجمش خیلیییییی زیاد میشه

من برا ۸ نفر درست میکنم ۴پیمانه برنج میگیرم ۲تا تخم مرغ و ی لیوان ماست مثل کیک بزرگ همه ی برش میخورن

البته کنارش ی غذای دیگه هم درست میکنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️