2777
2789
عنوان

تک فرزندی بده ؟؟ یا فاصله سنی زیاد

288 بازدید | 47 پست

من یه پسر چهار سال و نیم دارم 

بارداری و زایمان بدی داشتم خاطره بد برام مونده خیلی اذیت شدم کمر درد بدی گرفتم و تا الان عوارض زایمان روم مونده 

طاقت بارداری دیگه و ندارم توانایی جسمی و روحی ندارم .. مخارج زندگی زیاده و از هر لحاظ شرایط بچه دوم نداریم ...

پسرم عاشق همبازی و بچه کوچیکاس

شوهرم میگه بچه تنهاست گناه داره فاصله سنی زیاد باشه انگار تک فرزنده .. ولی من نمیتونم

من اصلا علاقه ای ندارم به بچه دوم لطفا نظراتتونو بگین اگه فاصله سنی ۷ یا ۸ سال باشه بده ؟؟ بچه اثر بدی نمیبینه افسرده نمیشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن.اگ شرایطشو نداری حوصلشم نداری همین یکی کافیه

بزرگ میشه دوست پیدا میکنه

پسرا کمتر نیاز ب خواهر برادر دارن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نه خوبه من راضیم 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
منو ابجیم 13 سال اختلاف داریم کلا دوتا هستیم من بسیااار راضی هستم  الان 24.5 سالمه

وقتی بزرگ شدی به مامان بابات نگفتی چرا برام خواهر برادر نیوردی ؟

دلت همبازی نمیخواست ؟؟

تک فرزندی هیچ وقت نپسندیدنم و نمی‌پسندم 

اگر در توانتت میبینی بیار فاصلشون خوبه

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

اگه قصد بارداری داری فاصله کم باشه بهتره ولی نظر شخص خودم تک فرزندی و فاصله زیاد هردو فاجعست 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36