2777
2789
عنوان

از دیشب تا الان روانم بهم ریخته🥲

276 بازدید | 10 پست

همش فکر و خیال 

از اینکه دیگه بهش نرسم چی 

از اینکه مامانم بره به بابام بگه دخترت با فلانی رابطه عاشقانه داره چی🫠

حس میکنم دیگه همه چی برام تموم شده 

فکر میکردم حداقل مامانم درکم کنه و پشتم باشه

تنها حرفش آین بود(نمیدونستم دخترم قراره خراب بشه!)

مگه عاشق شدن جزو خرابیه؟

مغزم داره سوت میکشه دیگه نمیکشم ادامه بدم

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد گیر عشق به درد نخور افتادی. فقط خوش زبونه. 

نه اصلا اینطوری نیست 

مطمئنم ازش 

مامان من کلا از خانواده پدریم بدش میاد از وقتی فهمیده از آشناهای سمت پدریمه میگه بدبخت رفته به همه پسرای فامیل گفته که باهات در ارتباطه و فلان 

ولی درواقع اصلا با پسر عمو یا عمه های من در ارتباط نیست😪

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

من دو هفته هست بهم ریختم  چون خواستگار اومده میگن بهش میگی بله🥺🥺🥺

مامانم بعدش راضی شد گفت بهش بگو رابطه رو تموم کنیم تا شرایط تو درست بشه بعد با خانوادت درمیون بذار🙃

بعد گفت شاید اصلا تو دو سال دیگه یه خواستگار برات اومد سه سر و سه پا به این پسره داشت خواستی قبولش کنی🥲

اونم یه چیزی گفته

به نظرت این حرفش منطقیه؟

میگه بابای تو تحصیلاتش بالاست و .....

بابای اون به زور یه دیپلم داره به خانواده ما نمیخوررننننننن😑

حالا جالب اینجاست پدرامون فامیلن و فرهنگمون هیچ فرقی نداره

به نظرت این حرفش منطقیه؟ میگه بابای تو تحصیلاتش بالاست و ..... بابای اون به زور یه دیپلم داره به خ ...

نه 

مامانه دیگه 

مهم اینه همدیگرو دوس دارشته باشید و شرایط طرف خوب باشه مامانتم راضی میشه 

🌸✨

مامانت زیادم بی راه نمیگه عزیزم

هیچوقت با آشنا و فامیل دوست نشو چون اگه ازدواج نکنین یه عمر چشم تو چشم میشین و زود تو فامیل میپیچه 

دختر منم 18 سالشه یکی از پسرای فامیل دور که تو محلمونم هستن بهش تو اینستا پیام داده بود دخترمم به من جریانو گفت منم گفتم هم مارو میشناسه هم خونمونو بلده اگه بخوادت میان خاستگاری... بعدها فهمیدم به چند نفر از دخترای محل هم پیام داده 😐چند بارم حواسم بهش بود دیدم سر کوچه می‌ایسته به دخترا متلک میگه.... خداروشکر دخترم گول این بی آبرو رو نخورد 

آدم با غریبه دوست بشه ممکنه کسی هیچوقت نفهمه ولی با فامیل و آشنا زود گندش در میاد