2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن بیاین کمک

592 بازدید | 39 پست

دیروز صبح عروس هلندیم افتاد توی قابلمه اب جوش که داشت میجوشید یه چند ثانیه توش بود بعد خودش پرید بیرون همش بی حال از دیروز غذا نمیخوره اب ولی زیاد میخوره صبح هم دستشویی شو میخورد نمیدونم چیکار کنم الان هم پول ندارم ببرمش پیش دامپزشک فقط دو تا پماد سوختگی گرفته شوهرم واسش از داروخونه میگه روم نشده بگم واسه پرنده میخوام گفته واسه بچه ست یکی استریل چشمی یکی هم سیلور سولفادیازین یک درصد عطسه میکنه 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

وقتی عطسه میکنه اب میاد بیرون از بینیش 

صبح میلرزید گذاشتم کنار بخاری بهتر شد 

دلش میخواد غذا بخوره ولی انگار نمیتونه 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیروز از غصه خودمم نمیتونم غذا بخورم همش گریه میکنم 

عزیزم بهانه های درستی نمیارین 

مسئولیت اون پرنده الان باشماس 

شرایط ندارید برید دامپزشکی اوکی ولی چرا شوهر محترم همون پماد رو از دامپزشکی نگرفت ؟ 

گمان نمیکنم این پماد رو حیوانات جواب بده 

از دامپزشکی یا داروخانه های دامپزشکی یه سوال میکردین کاش

بعد دارو میگرفتین یا پماد

تو اینترنت هم بزنید سوختگی پرنده میاره

خیلی خطرناکه پرنده تو خونه وقتی آزاد و باز هست باید امنیت کامل برقرار باشه یا اصلا نباید آزادانه بزارید پرواز کنه

خصوصا موقع آشپزی و … .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

درمان سوختگی پرنده ناشی از آب جوش یا شعله

در صورتی که سوختگی پرنده ناشی از برخورد با آب جوش یا شعله آتش است، در اولین فرصت ممکن عامل سوزاننده را از پرنده جدا کنید. سپس ناحیه سوختگی را در یک ظرف حاوی آب خنک که دارای محلول‌های آنتی بیوتیکی است قرار دهید یا این که قسمت سوختگی را با استفاده از آب خنک کم فشار شست‌وشو دهید.

البته دقت کنید که فشار آب به گونه‌ای باشد که لایه‌های ناحیه سوختگی پرنده از یکدیگر جدا نشوند. پس از کاهش علائم درد و تورم پرنده، می‌توانید ناحیه آسیب دیده را با استفاده از پماد‌های ضد سوختگی و دارو‌های آنتی بیوتیکی پانسمان کنید.

اونجایی که سوخته رو با پماد سوختگی و داروهای انتی بیوتیک پانسمان کن 

همین دارو ها که گفتم خوبه

له نظرت خوب میشه میترسم بمیره خیلی وابسته ام بهش