2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری

97 بازدید | 6 پست

دلم خیلی گرفته واقعا فشار زندگی فشار خانواده از همجا درک نشدن اخه چطور بقیه آدم واقعی پیدا میکنن ک انقد باهاشون خوبه رابطشون سالمه بعد ازدواج میکنن چرا من شانس از هیچی ندارم اخه چیکار کنم چطور ب خانوادم بفهمونم من دست خودم نیس هرکاری میکنم از کسی دیگ خوشم نمیاد ولی اونا میگن باید ازدواج کنی اونم با کسی ک ما بگیم اصلا منم ازدواج عاشقانه و عاقلانه دوس داشتم یه رابطه سالم واقعی اما از عشقو عاشقی ک شانس نیاوردم اصلا دیگ نیست پسری ک واقعا عاشقت باشع سالم باشع درست حسابی باشع اصلا نمیدونم چیکار کنم موندم بخدا اخه چرا دست خودم نیس همه مردا ب چشمم یجوری شدن وحشتناکو سیاه شدن فعلا تو خودم نمیبینم ازدواج کنم چون حالم چن ساله عجیبه اصلا حرف خانواده رو گوش کنم ک فقط زیر فشار اینا خارج شم ولی از اونورم خودمو بدبخت تر میکنم اگ ازدواج کنم میدونم اگ ب حرفشون کنم ازدواج ناخواسته بزرگترین اشتباه زندگیم میشع با کلی پشیمونی میگم میرم سرکار میگن سرکارم باشی نباشی باید بری خونع زندگی خودت خانوادمم ب شدت مذهبی اینجوریم نیس ک از اینجا برم تو خوابگاه زندگی کنم یا مستقل بشم هیچ جوره اجازع نمیدن فقط میگن باید ازدواج کنی بری از بس مردم پرسیدن فامیل درو همسایه خجالت میکشیم ک تو ازدواج نکردی ینی ب گوششون برسع فلان دختر فامیل ازدواج کردع کلی از لحاظ روحی روانی با حرفاشون تیکه هاشون کنایه هاشون شکنجم میکنن واقعا خانواده خوب تمام ماجراست ک من ندارم خیلی خیلی خستم دیگ از خانوادمم بدم اومدع مادرم معتقده باید ازدواج کنی حتی اگ خوشبخت نشی مردم میگن شوهر داره تا الان ب زور باهاشون جنگیدم زیر بار حرفشون نرفتم ولی انقد فشار بالا رفته ک حس میکنم دیگ نا ندارم کمکم باید تسلیم شم خلی داغونم خیلی خستم😔💔💔😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما پیش روانشناس خوب برو اینجوری ادامه بدی تهش یهو ازدواج اجباری میکنی افسردگی میگیری

بابا هزار بار با روان شناسا صحبت کردم کارب از دستشون برنمیاد میگن بسنج ببین کجا بمونی حالت بهتره بخدا همش الکیه کاری از دستشون برنمیاد فقط جلسه هشتصد ازت میخان برا چن کلمع حرف مفت