2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 39 پست
عزیزم بهانه های درستی نمیارین  مسئولیت اون پرنده الان باشماس  شرایط ندارید برید دامپزشکی ...

توی روستا هستیم به دامپزشک دسترسی ندارم 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دارو ها که گفتم خوبه له نظرت خوب میشه میترسم بمیره خیلی وابسته ام بهش 

پماد ویتامین آ چشمی و با پماد تتراساکلین قاطی کن به اندازه سوختگیش بزن بعد پانسمان کن این کارو ۷ تا ۱۰ روز انجام بده به غذاش رسیدگی کن و نزار بهش استرس وارد شه 

﮼بـه‌قلـــب‌ِمهربونت‌افتخار‌کن‌،همه‌همچین‌قلبی‌ندارن🌱
موندم وقتی نمیتونن نگه داری کنن چرا میارن

انقدر مواظب شم اندازه بچه ام یهویی پر کرد پرید توی قابلمه

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
پس برو شهر

اگه تونستم امروز میبرمش 😭

پماد ویتامین آ چشمی و با پماد تتراساکلین قاطی کن به اندازه سوختگیش بزن بعد پانسمان کن این کارو ۷ تا ...

غذا الان واسش تخم مرغ ابپز کردم برنج پختم غذا مخلوط هم گذاشتم

غذا الان واسش تخم مرغ ابپز کردم برنج پختم غذا مخلوط هم گذاشتم

غذا میخوره

روی سفیده تخم مرغ و برنجش کمی کنجد یا تخم خرفه یا تخم کاهو بریز بزار خوشش بیاد بخوره 

غذا میخوره روی سفیده تخم مرغ و برنجش کمی کنجد یا تخم خرفه یا تخم کاهو بریز بزار خوشش بیاد بخوره&nbs ...

مرسی جواب مو دادی 

مطمئن باشم خوب میشه

مرسی جواب مو دادی  مطمئن باشم خوب میشه

ایشالله که خوب بشه ولی میخوای مطمعن تر شی باید ببری دام پزشکی 

بزار تو قفس بمونه ولی زیادم نزدیک بخاری نزارش همین که جاش گرم باشه کافیه

یه عکس ازش همینجا بفرست ببینم

ایشالله که خوب بشه ولی میخوای مطمعن تر شی باید ببری دام پزشکی  بزار تو قفس بمونه ولی زیادم ...