2777
2789
عنوان

مدرک تحصیلی داشتن ضروریه؟

143 بازدید | 7 پست

کسی میخواد یه شرکت ثبت کنه که حدودا ده عضو داره شرکت مربوط به صنایع چوبی 

سوالم اینه برا ثبت این شرکت ها نیازی هست که همه اعضا مدرک تحصیلی داشته باشن؟

کاربری من و دوستم👭

اگه مهارتشون از یه مدرک دار بیشتره .نه مدرک مهم نیست.بعدا میتونن بگیرن

استرس دارم من مدرکمو نمیتونم بدم بهش بعد نمیتونم به طرف بگم مدرکمو نمیدم ولی میخوام اسمم ثبت بشه کاش بهم نگه مدرک نیازه

کاربری من و دوستم👭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کارمند یا حسابداره باید داشته باشه اگه کارگره فک نکنم

خوده طرف مدرک داره مدرکشم داده منتها اسم منو به عنوان یکی از اعضا داد و ازم کپی شناسنامه و کارت ملیمو خواست

الان استرس دارم بگه مدرک تحصیلیمو بدم

کاربری من و دوستم👭

نه مدرک و اینا نمیخواد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مطمئنی شما؟

بله. تا چندسال پیش که نمیخواست. کلا ربطی به مدرک نداره.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....