2777
2789

سلام خانوما چون دیدم این بحث رو تو نی نی سایت و بعضیا هم سر درگم هستن گفتم تجربم و بنویسم.دخترم رو وقتی سه ماهش بود بردم پیش دکتر گوشاش رو با دستگاه سوراخ کرد.گریه ش در حد ده دقیقه بود.بعدش خوابید و تمام.دکتر گفت ۴۸ساعت بعد طلاشو گوشش کن.هیچ گونه پماد و الکلی هم لازم نیست براش بزنی..چون دخترم ب سنی نرسیده بود ک گوشش رو بکشه خیلی راحت تموم شد.و الان ۳ماه و نیمه ک گوشواره تو گوششه.دختر خواهر شوهرم ۸ماهگی سوراخ کرد.انقد ب گوشش دست زد.تا بالاخره یکی از گوشواره هاشو دراورد و اجازه نداد دوباره گوشش کنن.و حالا یکی از گوشاش گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم دختر من جمعه میشه40روزش پس منم همون 3ماهگی میبرم سوراخ کنه 

هرچقد زودتر سوراخ کنی دردو کمتر میفهمه

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
من دخترم ۵سال و نیمش بود بردم کوچیکبود خودم نبردم بزرگتر شد و عقلش میرسید خودش دوست نداشت وقتی خو ...

بزرگتر ک میشن یکی از دلایلی ک باعث میشه دوست نداشته باشن.همون تصوریه ک از درد دارن و ترجیح میدن ک سراغش نرن

من دخترم ۵سال و نیمش بود بردم کوچیکبود خودم نبردم بزرگتر شد و عقلش میرسید خودش دوست نداشت وقتی خو ...

خوبه بقیه رو دیدنی نخواسته 

دختر خواهرشوهرم ۳سالشه گریه میکرد ک فلانی دوتا قلب داره من یکی(گوشواره هاش قلبی بود)

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚