2777
2789

شبا هواش سرده ولی روز ها خوبه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما پارسال آذر رفتیم روزها بهاری بود. شبهاش سرد ولی نه زیاد. طبس خیلی شهر قشنگیه. امامزادش خیلی قشنگه. توش هم اتاق داره هم سوییت با قیمت مناسب. با همه امکانات. جاهاش دیدنیش ازمیغان و دره جنی و چشمه مرتضی علی،  باغ گلشن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
دره جنی خوبه قشنگه ؟ راهش چطوری بود ممنون راهنمایی کردین

البته دره جنی و نرفتم عکساشو دیدم قشنگ بود راهش خاکیه. ازمیغان خیلی قشنگ بود راهش هم آسفالته .

مرسی  خیلی سرده ؟ میشه اومد ؟ می ترسم میگم شاید خیلی سرد و بارون باشه  جای دیدنی کجا د ...

دعا کن بارون بیاد خشک خشک ولی چند شبی بد سوز سرد میاد فکر جای کرم باشید

توبه شکستم🫀🙂