2777
2789
عنوان

عدد بتا ۱۸ مثبته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین شوهر من دیگه .با این تفاوت که منم اندومتریوزم

سلام عزیزم ...ان شاللله ک الان فندق تو دلت صحیح سلامته...

ببخشید سوال دارم بخاطر آندومتریوز دیر باردار شدی منم هستم خیلی نگرانم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من ابن سینا رویش گاندی بهمن رفتم . بنظرم تحقیق کن دکتر خوب پیدا کن .مرکز مام خیلی تبلیغ کرده راست و ...

آره ممنون انشااله همه صاحب اولاد خوب و سالم شن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

خدایا یعنی میشه این عدد بالاتر بره من دلم قرص بشه مذر صلواتم مبکنم .برا شما هم دعا میکنم انتظارتون ت ...

ان شاالله جواب صبرتو میگیری و بارداری برای منم دعا کن به حاجتم برسم

من به این نتیجه رسیدم پیش دکتر معروف نباید رفت پیش دکتر با دقت باید رفت .بخوام برات تعریف کنم چقدر ب ...

🥲 آخه من بیمارستان دولتی زیر نظر دکتر حیدر بودم بار اول انتقال دادم نگرفت..

بیمارستانم رو عوض کردم 

دوباره رفتم نیمه خصوصی مرکز ابن سینا پیش دکتر انصاری پور دوبار انتقال دادم منفی شدم...

الانم مجدد بخوام برم تو سیکل میخوام دکترم رو عوض کنم🤕

خسته شدم دیگه.. کاش خدا معجزه کنه پولم ، جونم ، عمرم ، تو این راه حروم شد

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

🥲 آخه من بیمارستان دولتی زیر نظر دکتر حیدر بودم بار اول انتقال دادم نگرفت.. بیمارستانم رو عوض کردم ...

منم بار اول خیدر منفی شده بود این بار دوم با این دکتره ولی در کل بار هفتمم بود 

مرکز مام بنظرتون خوبه؟ 

اره خوبه تعریفش رو زیاد شنیدم 

ولی میگن به بیمار سریع پیشنهاد اهدایی میدن که خب همه قبول نمیکنن و هزینه هاش خیلی بالاس

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اره خوبه تعریفش رو زیاد شنیدم  ولی میگن به بیمار سریع پیشنهاد اهدایی میدن که خب همه قبول نمیکن ...

منم بار اول که گفتن تخمک اهدایی از ابن سینا تو خونن مامانم گریه کردم .ولی چند سال بعد رفتم بهزیستی هم ثبت نام کردم تا دکتر گفت تخمک اهدایی با کمال میل قبول کردم چون بهزیستی گفت سه سال باید انتظار بکشی

من ابن سینا رویش گاندی بهمن رفتم . بنظرم تحقیق کن دکتر خوب پیدا کن .مرکز مام خیلی تبلیغ کرده راست و ...

ابن سینا پیش کی بودی🥲

دوستم دیروز آزمایش داد با شه بخش اولین انتقال مثبت شد

درحالی ک با انصاری پور ۴ بار انتقال داد منفی شد

ابن سینا پیش کی بودی🥲 دوستم دیروز آزمایش داد با شه بخش اولین انتقال مثبت شد درحالی ک با انصاری پو ...

ابن سینا تهران تحت نظر دکترای ایمنی و روماتولوژیاشبودم

ابن سینا کرج اسم دکتره یادم نموند تا گفت تخمک اهدایی فرار کردم