2777
2789
عنوان

چطور کمک خرج شوهرم باشم وضع مالی مون بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 60 پست
اجازه بدین به این حرف بخندم.

😕هرجور مایلی

معنیشواشتباه گفتم؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همههه مردای سرزمینم همچین دیدگاهی نسبت به خانمهای خانه دار داشتن

بزرگترین امانت مرد در زندگی که حاضر نیست اونو به هیچکس بجز همسرش بسپاره،بچه هاشن.

بزرگترین و بهترین امانت‌دار مرد،خانمشه.که بجز پرورش جسمی فرزندان به تربیت روحی اونها هم میرسه.زنها،مادران بچه های همسرتون هستن.

مادر بچه ها.چه مقامی بالاتر از این؟

خودتون رو از مقام مادر بچه ها،همسر مردها، بهترین روانشناس خانواده،سوپاپ اطمینان خانواده،سنگ صبور خانواده و... به کارمند تنزل درجه ندین.

بزرگترین امانت مرد در زندگی که حاضر نیست اونو به هیچکس بجز همسرش بسپاره،بچه هاشن. بزرگترین و بهترین ...

👏👏👏👏سرپا دست بزنم براتون یا نشسته هم قبوله؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

معتبره؟تو دردسر نیفتم توروقران

عزیزم همش کلاهبرداری،ثبت نام نکن

. شما با ورود به این سایت‌ها و وارد کردن مشخصات و اطلاعات حساس در واقع در حال در اختیار قرار دادن اطلاعات خود در دسترس افراد دیگر هستید.

کاری ک سراغ داری چیه

عزیزم یکی صرافی اکسکوینو هست یکی هم ام پی فینکس عکسشم میذارم میتونید ببینید.من خودم پول ازش دراوردم و واقعا امتحان شده س و راضی ام.تو بازار و مایکت هست اپلیکشنش میتونی دانلود کنی بذار عکسشم بفرستم

🌹آسمان تهی است...و فریادرسی نیست

اون سبز رنگ ام پی فینکس هست که بلافاصله بعد احراز هویت بهت 60 میده .اون آیکون آبی هم اکسکوینو هست که 100هزاز میده.دوطرفه س و کاملا معتبر .باید با کد معرف بری و پول به کیف پولت میاد

کد معرف اکسکوینو 88137396

کد معرف ام پی فینکس RZFT4TB9X

🌹آسمان تهی است...و فریادرسی نیست