2777
2789
عنوان

چطور کمک خرج شوهرم باشم وضع مالی مون بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2712 بازدید | 60 پست
من که کسی نیستم. انشالله دو آقا پسر با اخلاق و محترم... نوریان مر نوریان را طالبند...

دیدگاهتون واقعا جالب بود خودم شاغلم ولی یک بار این حرفو از شوهرم وخانوادش نشنیدم به زن میگن زنیکه حالا منی که ستون اصلی خانوادم وشوهرم کمک خرج منه 🙂🙂

دیدگاهتون واقعا جالب بود خودم شاغلم ولی یک بار این حرفو از شوهرم وخانوادش نشنیدم به زن میگن زنیکه حا ...

سلام،

خدا بهتون قوت بده.

اینکه شما درامدتون رو واسه هزینه های زندگی استفاده میکنین،نه تنها فرای وظایف شماست بلکه اوج فداکاری شما رو می‌رسونه.هزینه هایی که همه ی اونها بعهده مرد خانواده س اما شما مقداریش رو از قِبَل درامدتون اخلاقا متعهد شدین.درآمدی که شرعا و قانونی و عرفا،مرد نمی تونه در اون هیچ دخل و تصرفی کنه.

خدا خیرتون بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدگاهتون واقعا جالب بود خودم شاغلم ولی یک بار این حرفو از شوهرم وخانوادش نشنیدم به زن میگن زنیکه حا ...

سلام،

من آقا هستم.

در هر خانواده رفتار پدر با مادر خانواده سرنوشت سازه.اینکه چطور با خانم خونه(زن نه،خانم خونه)

رفتار می‌کنه باعث میشه که بچه ها همون رفتار رو با مادرشون داشته باشن؛و در این بین پسرها با مادر و یا خواهرشون تمرین چگونگی رفتار و تعامل با جنس دیگر رو یاد میگیرن و همون رو با همسرشون انجام میدن.این موضوع بظاهر نچندان مهم،در تحکیم خانواده های آینده نقش مهمی داره.

بنظرم در عین احترام به همسرتون،کمی بیشتر واسه خودتون وقت بذارین،گردشها و تفریحات مادر فرزندی رو بیشتر انجام بدین و اگه میشه،مقداری از درامدتون رو در جای دیگه سرمایه گذاری کنین.

پیشنهادی خرید سکه های گرمی هست.که هروقت خواستین بتونین تبدیل کنین.

متشکرم.

بنظرم در عین احترام به همسرتون،کمی بیشتر واسه خودتون وقت بذارین،گردشها و تفریحات مادر فرزندی رو بیشت ...

سرمایه به اندازه کافی دارم چون از همون اول دنبال درامد دوم وسوم بودم الان زوارم در رفت ولی باین وجود برای خودم وقت میزارم مهم اینه که دلم خوش نیست بیرون رفتن ودورهمی ودیدار دوستان وهمکاران هیچ کدوم لذت اون ارامشی رو نداره که همسرت برات درست کرده، یادمه یکی رفته سفر برای همه عروساس سوغات چادر خریده بجز یه عروس در حالی که اون عروس هم خرج سفر داده وهم موقع برگشت گوسفند کشته، ونه تنها چادر نخریده بلکه هیچی دیگه نخرید حتی برای بچه هاش ودر جواب گفت تو میتونی خودت بخری ولی اونا بی عرضن نمیتونن بخرن، شوهر منم همینه همیشه میگه خودت  بخر خودت برو دکتر خودت برو بازار  بچه هارو خودت ببر بیرون مگه راننده نیستی چرا من باید همرات بیام و... اخه لعنتی ادم یه جا دلش میخواد یه هدیه بگیره وسوپرایز بشه بفهمه که ارزش داره

سرمایه به اندازه کافی دارم چون از همون اول دنبال درامد دوم وسوم بودم الان زوارم در رفت ولی باین وجود ...

سلام.

چقدر این حس شما الان فراگیر شده.با این تفاوت که شما فهمیدینش اما خیلی از خانمها هنوز نمی‌دونن توی چه چرخه ی خطرناکی افتادن.

کار بیرون از خونه اگه باعث بشه که مرد از وظایفش کوتاهی کنه،به نوعی سمه.وظیفه ی مرد کار کردن و تامین نیازهای زندگی،مدیریت استرس خانواده و یه چیزی که شما خانما اصلا توجه نمیکنین،خرید کردن که وظیفه ی مرده.

اول اینکه مرد حس خوبی میگیره که با دست پر بیاد خونه در ثانی درست قشنگی نیست که خانم خونه بیفته دنبال خرید گوشت و میوه و سبزی و...

حتا اگه شده پول از خانم بگیره و بره خرید.

نوع رفتار شما باعث شده جایگاه تون تغییر کنه و نقش یه مرد رو واستون قایل بشن.غافل از اینکه روح شما عوض نمیشه.جنس مونث نیاز به زنانگی داره.

واقعیت تلخ اینه که خانمایی که بیرون از خونه کار میکنن و بهشون به چشم نان آور نگاه میکنن، کمترین محبت رو میبینن،بیشترین بی توجهی رو درک میکنن،از کمترین قدرت در خانواده برخوردارند (حتا در بین فرزندان حرف شنوی کمتری بهشون میشه) و هیچ لذتی از زنانگی خودشون نمیبرن.

تشکر.

سلام من آقا هستم. خجالت چرا؟ شما الان هم بزرگترین کمک درآمدی رو به همسرتون میکنین. هزینه ی پخت غ ...

زنده باد کاربر های اقایی چون شما🙂👍

لایک چقد زیبا گفتین 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

حرف حق فراجنسیتی هستش درود بر شرافت و انسانیت

کاش همههه مردای سرزمینم همچین دیدگاهی نسبت به خانمهای خانه دار داشتن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

کاش همههه مردای سرزمینم همچین دیدگاهی نسبت به خانمهای خانه دار داشتن

شما بیش از اینها هستین اما قدر خودتون رو نمیدونین.برعکس یه جنبش فمنیستی ایجاد شده و خیلی از خانمها چنان جذبش شدن که اساس این تفکر رو نمی‌دونن.درصورتیکه قسم میخورم به خدا  فمینیسم رو مردها راه اندازی کردن.میتونم ثابت کنم.

شما بیش از اینها هستین اما قدر خودتون رو نمیدونین.برعکس یه جنبش فمنیستی ایجاد شده و خیلی از خانمها چ ...

فمنیسم ک بد نیست؟مدافع حقوق زنان درسته؟خب مشکلش چیه؟