2777
2789
عنوان

میخوام خواستگارمو رد کنم نظر بدین

418 بازدید | 17 پست

از نظر دلی و منطقی نمیتونم قبولش کنم کاراشون باعث میشه حس پایین بودن داشته باشم مثلا من دارم لیسانس میگیرم اون زنه دیپلم میخواد و داره تا الان دوروزه روش فکر می‌کنه ولی من افتخار میکنم ب درس خونده بودنم یا حس کردم شبیه زن ستیزاس یسری حرفاش تا الان دو دل بودم ولی امروز میخوام بشینم منطقی صحبت کنم با خانواده و ردشون کنم بنظرتون کارم درسته خونه ندارع میخواد اجاره کنه از کار بیرون کردنش دنباله کاره ماشین داره ولی شریکه با باباش از نظر  قیافه ام بد نبود حالا ما هرچیم باشیم نمیگم پولداریم ولی در حد متوسط خودمون هستیم 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاهم مهمه.این که اون دیپلمه و تو لیسانس و بخاطر این ردش کنی فقط داری به درسی که خوندی توهین میکنی ک ...

من اصلا با دیپلم بودنش مشکلی نداشتم چون شخصیه بنظرم ولی اون با اینکه من لیسانس دارم و دیپلم نیستم مشکل داشت

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
من اصلا با دیپلم بودنش مشکلی نداشتم چون شخصیه بنظرم ولی اون با اینکه من لیسانس دارم و دیپلم نیستم مش ...

پس ببخشیدا مشکل داره😐ردش کن همون خونه باباش بمونه

من فکر کردم شما مشکل داری بااین موضوع ببخشید🙌

ربطی به هم ندارین

ردش کن. حتی نیاز به فکر کردن زیاد هم نداره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

پس ببخشیدا مشکل داره😐ردش کن همون خونه باباش بمونه من فکر کردم شما مشکل داری بااین موضوع ببخشید🙌

خودمم بخاطر همین میگم شبیه ادمای زن ستیز گفته اینو 

ربطی به هم ندارین ردش کن. حتی نیاز به فکر کردن زیاد هم نداره

اما خانوادم با اینکه سن ندارم خیلی اصرار بیخود میکنن در صورتی ک اصلا دلم نمیخواد خودم فقط بخاطر اینکه فامیل دورن و کورد میگن باهم کنار میاییم

ولش کن. استعداد شکوفا نشده به ادم فشار میاره

یعنی چی