2777
2789
البته دلیلش‌مهمه بنظرم من تاخالا نشده دلیلی باشه ک اون همه قهر کنم بیشتر بحثامونم ار بیحوصلگیه بی ...

تو دختر عاقلی هستی

والا من دیروز داشتم به شوهرم میگفتم 

حس میکنم الان به سن ازدواج رسیدم😂

واقعا خیلی اذیتش میکردم

اما الان پخته شدم😅🥴

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁نه ولی پسرا حوصله قهر بازی ندارن اگه مشکلی هست بزنید تو روی طرف یا یک جور دیگه مشکلو حل کنید قهر ...

بخدا همش این منم ک میترسم اون قهر کنه.

ی جمله رو صدبار باید برای زدنش فک کنم بعد بگم.

بسی ک زودرنجه.

این وسط اون شبیه دختراس و من پسر

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...

من الان واقعا قهرم ناراحت اذیت وقتی بهم گفت به تومربوط نیس چیکارمیکنم کجا میرم اما خودش پیگر من کجاهستم نیستم صابکارم جون یاپیر به حیونم بگی حیونم میگه طرفت سرش گرمه خدا منم از بلاتکلیفی دربیارا💔 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
تو دختر عاقلی هستی والا من دیروز داشتم به شوهرم میگفتم  حس میکنم الان به سن ازدواج رسیدم😂 ...

خب شما کوجیک تر از من بودی

من تاره اردواج گردم وگرنه منم میخواستم ۱۹ سالگی ازدواج کنم خیلی بد میبودم

چند سالته الان؟

خب شما کوجیک تر از من بودی من تاره اردواج گردم وگرنه منم میخواستم ۱۹ سالگی ازدواج کنم خیلی بد میبود ...

من متولد ۷۰ 

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
ننیدونم ولی معمولا دو سه ماه یبار ی بحثی میکنیم بعر اشتی میکنیم باهم😂😂 ۴ ساله همو میشناسیم و دوما ...

منم دعا کن تکلیفم مشخص بشه💔 ماهم ۴ ساله باهمیم پیشرفتی ندیدم ازش ۲ ماه خدمتش تموم شده دیشب بهش گفتم به میکه به تومربوط نیس منم گفتم باشه مربوط نیس برو پیش هرکسی ک بهش مربوط

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
منم دعا کن تکلیفم مشخص بشه💔 ماهم ۴ ساله باهمیم پیشرفتی ندیدم ازش ۲ ماه خدمتش تموم شده دیشب بهش گفتم ...

بنظر بشین منطقی فکر کن بدور از احساسات

و با ی متخصص خوب صحبت کن (باهر کسی مشکرت نکن)ی دو دوتا چهارتا کن اگ بگیر نیس برو می زندگیت

تو دختری

ی سالم برات ی ساله چ برسه چهار سال

اون پسره ۴۰ سالشم شد دختر جوون میگیره

بنظر بشین منطقی فکر کن بدور از احساسات و با ی متخصص خوب صحبت کن (باهر کسی مشکرت نکن)ی دو دوتا چهارت ...

بهشم گفتم تکلیفم مشخص کن حرفی نمیزنه منم خواستگار ندارم حتی خانواده مادری پدری هبچ کدوم برام یه اقدام نکردن خانوادمم ک میبینن مشکل دارن حتی ازهمکارا پدرمم اقدام نمیکنن منم نمیخوتم موقعیت این کسی ک باهاشم ازدست بدم اکه موقعیت خوبم باشه ازدواج ممیکنم میرم

بهشم گفتم تکلیفم مشخص کن حرفی نمیزنه منم خواستگار ندارم حتی خانواده مادری پدری هبچ کدوم برام یه اقدا ...

ببین همین ینی چون میترسی کسی نباشه پس همینو بچسبم

از ترس من صدبار میمیری

میدونستی چقدررررر جذابیتتو میاره پایین

کسی نیس؟خب نباشه! مگه حتما باید کسی باشه

دختر کتاب رنان زیرکو بخون

چندبارم بخون

هرقدر خانوادت بد باشه و خواستگارم نداشته باشی وقتی خودتو ناجار ببینی و یا فکر کنی ک خب تو ی قربانی هستی و سرنوشتت اینه حتما پسره تورو حذاب نمیبینه

اعتماد به نفسسسس و قاطعیت عالیه

معحزه میکنه

ببین همین ینی چون میترسی کسی نباشه پس همینو بچسبم از ترس من صدبار میمیری میدونستی چقدررررر جذابیتت ...

خانوادم اذیت میکنن میگن باید شوهر کنی فلانی بیساری خیلی سراین مسله من کتک میزنن خیلیی میگن زن دایت گفته سحر شوهر نکرده من میزنن بخاطر اونا من ترس ندارم کسی نیس من تمام ترسم از کتک خوردن خانوادم باراخر ماه پیش این قدر زدن من دستم شکست واقعا این ازار بدترین ازار گور پدر خواستگار