2777
2789

من از وقتی بچم دنیا اومده کلا هیچ جا نرفتم 

اما الان یکسال و نیمشه...کلاس اموزش سوسیس کالباس ثبت نام کنم چون خیلی وقته دنبالش بودم و اخرین مهلتش برای امسال الان بود اگه بره سال دیگه خیلی گرون میشد ثبت نامش...خلاصه ۳ روزه کلاسه که دیروز اولیش بود رفتم و بچمو خونه دوستم گذاشتم ...

کلاسش هم ۴ ساعته...شوهرم رفت از محل کارش دنبالش هوا یکم سرد بود ماشبن جای پارک نداشته یکم چند قدم با پسرم پیاده تا خونه اومدن...حالا دیشب تا صبح پسرم نخابید...الانم دیدم بینیش یکم گرفته و یکم دمای بدنش بالاعه و بی حوصله ست...حالا شوهرم همینم نمیزاشت برم چندین ماه روی مخش راه رفتم...هزینه ۴ میلیون ک خودم پولشم دادم حالا الان بنظرتون ب شوهرم بگم مریض شده یا نه...مثل استامينوفن بدمش بخوابه بزارمش خونه مادرشوهرم(طبقه پایینه)برم کلاس زودی بیام.. شبش فوقش ببرمش دکتر ...یا چیکار کنم...

تبش هم زیاد نیست الان فقط حوصله نداره...

بخدا کلاس همین دیروز رفتم امروز فردادهم برم تموم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میدونی به شوهرت بگی نمیزاره نگو ...فقط دو روز مونده ولی حواست به بچت باشه حالش بد نشه 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید

اره بنظرم استامینوفن بده بهش و به مادرشوهرت بگو هواشو داشته باشه.برو کلاس

الکی پولت هدر نره انقد هزینه کردی

حتما برو کلاس مادرشوهرتم که پیشته فوقش اگه نمیخوای بچه رو جابجا کنی یا خوابه بگو اون بیاد خونتون پیشش

اگه میدونی به شوهرت بگی نمیزاره نگو ...فقط دو روز مونده ولی حواست به بچت باشه حالش بد نشه 

اصلا بگن اهمیت نده والا بچه ها تو این فصل همیشه سرما خوردن 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید

الهی قربونت برم چه مادر پرتلاشی 

عزیزم بهش پلارژین بدین و قطره بینی بریزین 

یه غذای مقوی هم بدین دستش و برین 

قطره استا الکی ندین ( متاسفانه من زیاد دادم و اصلا ارزشش رو نداره )

به مادرشوهرتون توصیه های لازم رو بکنید

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

اگه بگم نمیزاره برم پولمم با بدبختی جور کردم دادم حیف میشه دیگه هیچ وقتم نمیتونم برم کلاسشو...

میگم فوقش امشب که اومدم حداقل دوجلسه کلاس رفتم بعد بگم ببریم دکتر ...فردا جلسه اخره تایمش هم کمتره