2777
2789

بچه ها من بخوام وزنه دستگاهارو تنظیم کنم باید چیکارکنم

ینی بخوام سبک یا سنگین تر کنم

باراولمههه

سوال بعدیم اینه حرکاتای جلوبازو پشت بازو و اینا ک با دمبله بازوهامو گنده نمیکنه(

اخه من میخوام بالاتنه لاغرشه میترسم گنده تر و عضلانی تر شه عین مردا

از مربی بپرس خدای نکرده اشتباه انجام ندید و مشکلات دیگه ایجاد شه .مربی خود من با اینکه وارده خودش ، دیسکس زده بیرون به خاطر یه فشار زیاد یا یه اشتباه کوچیک .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا دستگاه کراس گیره داره باید بکشیش و صفحه ای میخایی نصبش کنی بزن گوگل نشونت میده چجوریع

ن گنده نمیشه 

۳۸کیلو کاهش وزن۱ساله با کالری شماری بدون ورزش ۶بهمن۷۲/۲۰۰⬅️۱۶بهمن⬅️۲۶بهمن⬅️۶اسفند⬅️۱۶اسفند⬅️هدف۶۵😍

بحث آبرو نیست اصلا شما باید با مربیتون شروع کنید اگه خدایی نکرده یکی از وزنه ها رو اشتباه بزنید تاثیرات جبران ناپذیری رو ستون فقراتتون داره 

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

دستگاه ها یا وزنه ی جدا میخورن یعنی هر مقدار که بخوای باید صفحه بسازی بزاری توش مثل پرس پا

سیم‌کش و فلای لت و یه سری دستگاه های دیگه یه بیلبیلکی دارن نسبت به وزنی که میخوای توی جاش میزاری 

اگه اولین روزته نگران نباش مربی میگه بهت اینارو

بعد اینکه تو خودت و بکشی تو دو تایم تمرین کنی هم مردونه نمیشی چون هورمون تستسترون که باعثش میشه

و ضمناً حتما مربی بگو چیکار داری میکنی پری روز تو باشگاه شوهرم به بنده خدایی وزنه اضافه تر ار توانش ...

ینی بگیرم مربی رو؟ 

چون جداعه هزینش میخواستم نگیرم

سه جلسه ۲٠٠

پس برای شروع میگیرم

از مربی بپرس خدای نکرده اشتباه انجام ندید و مشکلات دیگه ایجاد شه .مربی خود من با اینکه وارده خودش ، ...

ینی بگیرم مربی رو؟ 

چون جداعه هزینش میخواستم نگیرم

سه جلسه ۲٠٠

پس برای شروع میگیرم