2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته شاید قلق شخص خودم باشه ولی من هم اینجوری انگلیسی سریع یاد گرفتم هم فرانسه. با خوندن.... نه فیلم دیدن و... یهو یه جهش مشهود میزنی نه تنها تو حرف زدن بلکه حتی شنیدن... خوندن... و زیاد خوندن... منظورم مطالعه متن‌هایی درموضوعات مختلف هست. از متن محاوره تا رسمی و... زیاااد... یهو تاثیرش نشون میده. 

معنیشو از کجا بدونیم اون وقت؟

خب کلا سریال اسونیه 

البته ی بیسی از زبان باید بلد باشی 

من خودم جاهایی ک ب مشکل میخوردم زیر نویس انگلیسیشو دانلود میکردم و اون یه تیکه رو ترجمه میزدم 

زبان یاد گرفتن ی پروسه طولانیه 

فارسی ببینی زیرر نویسشو اصلا یاد نمیگیری انگلیسی

چون باید با شنیدن متوجه بشی زبانو

البته شاید قلق شخص خودم باشه ولی من هم اینجوری انگلیسی سریع یاد گرفتم هم فرانسه. با خوندن.... نه فیل ...

عزیزم میشه بیستر توضیح بدین؟

چه کتابی بخرم بخونم؟

معنی کلاماتی که نمیدونم و بزنم دیکشنری؟

اگه برای خودت میخوای ویدئوهای بلاگرهای خارجی توی اینستا رو ببین

یا فیلم‌های آموزشی یوتیوب

کلا خیلی راحت و واضحن 

اگه کارتون خیلی ساده میخوای برای سطح کاملا مبتدی peppa pig خوبه. من خودم اون اوایل آموزش هلندی که خیلی ابتدایی بودم خیلی اینو نگاه کردم بهم کمک کرد  

خب کلا سریال اسونیه  البته ی بیسی از زبان باید بلد باشی  من خودم جاهایی ک ب مشکل میخوردم ...

اهاا مرسی عزیزممم🥺فک کنم اگه بخوام با زیرنویس انگیلیسی ببینم باید همش لستپ کنم زیرنویسو ترجمه کنم برم ادامه...امیدوارمزبانمخوب شه🥺

عزیزم میشه بیستر توضیح بدین؟ چه کتابی بخرم بخونم؟ معنی کلاماتی که نمیدونم و بزنم دیکشنری؟

من تو نت سرچ میکردم از اخبار سیاسی تا اطلاعات در مورد رژیم لاغری و... 

یک پاراگراف بخون. کلیات دستت بیاد کافیه. اگر اصلا نمیفهمی در مورد چیه، 

کلماتی رو فقط سرچ کن که باعث میشه بفهمی. درگیر کلمات نشو درگیر فهم موضوع شو. به مرور که دایره لغاتت زیاد شد، حالا کلمات بیشتری رو سرچ کن اگر درگیر معنی کردن بشی خسته میشی. حوصله ت سر میره و ذهنت یاد میگیره گلیمش رو از آب بکشه. هی میگه خب من اینا رو نفهمیدم معنی کن تا بفهمم... 

اهاا مرسی عزیزممم🥺فک کنم اگه بخوام با زیرنویس انگیلیسی ببینم باید همش لستپ کنم زیرنویسو ترجمه کنم ب ...

میتونی یه قسمت رو در نظر بگیری اول با زیر نویس فارسی ببینی یعد انگلیسی بعد بدون زیرنویس