2777
2789

شوهرم ادم پرتلاشبه خیلی دلم براش میسوزه هرچی تلاش میکنه ب جایی نمیرسه خیلی ب خداامیدواره اینقدر ذکرو قران میخونه فقط ازخدامیخایم پول پیش خونه جور کنیم بریم از خونه مادرشوهرم خیلی اذیتمون میکنه اینقدر از ظلماش نمیتونیم هیچی بگیم گریه میکنیم و قران میخونیم و ب خدا پناه میبریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حداقل صدتومن بالین وضع 🥺😭

یه سوال دیگه سرسال که شد باید همین مبلغ دوباره پرداخت کنین

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

انشاله پولتون جوربشه. منم ارزودارم پول پیش داشتم ازپیشه خانواده شوهرمیرفتم شوهرم اصلا فکرنیست من وبچه هام اذیتیم. یه اتاق همه جزمشترک. خسته ام جامون تنگه. همه مسخره ام میکنن میگن حالیش نیت چجورتحمل میکنه. بخدامن حالیمه بازورتحمل میکنم. برامنم دعاکنید

وامی چیزی نیس برداره ؟؟یا خانواده خودت کمک کنن هروقت خونه دار شدی پسشون بدی؟؟

خیلی دنبالشیم ولی نه ی وامی داریم هنوز قسطاش تموم نشده 

مامانو بابام خیلی هوامونو دارن کلی خرید خونه میکنند میپزم و میزارم خانم بخوره و ظلم کنه مامانم چندجا وام خونگی و اینا دارع هنوز درنیومده 

الهم صلی علی محمد و آل محمد 

ان شاءالله خدا از غیب برسونه

پول پیش خونه که هیچ پول خرید یه خونه رو بهتون بده.

اگه خدا بخواد هیچ چیزی بعید نیست

خدایا بخواه برامون

یا رزاق

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

شما هم دوشیفت کار کن تا وام بردارین 

۱۰۰تومن وام ماهی ۴ تومن قسطش میشه 

هرچی طلا هم داری بفروش 

برید یه اتاق مستقل زندگی کنین تا ارامشت زیاد بشه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ