2777
2789
عنوان

بچه ی پرخاشگر

588 بازدید | 37 پست

توروخدا بیاین کمک

پسرم ۶ سالشه بسیار عصبی و پرخاشگره مدام پاشو زمین میکوبه حالت عادی باهاش حرف میزنی داد میزنه پیش دبستانی نمیره مدام همرو چنگ میزنه و کتک میزنه بخدا دارم دیونه میشم پیش دکتر بردم ریسپریدون و ریتالین داد ولی با مصرف قرصا رفتاراش بدتر غیرقابل کنترل تر میشه

باید دوباره ببری دکتر شرح حال رو دکتر میگیره اول دارو میده با توجه به نتیجه تصمیم میگیره دوباره

اگر فکر میکنی دکترش خوب نیست هم میتونی دکترش رو‌عوض کنی ولی تا جایی که من میدونم تا اینجای کار درست رفته

کدوم شهری؟

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید این رفتار پرخاشگری رو در شما یا پدرش یا اطرافیان دیده و یاد گرفته؟ از قبل تر اینطوری نبود ؟؟ چند وقته این طور شده؟؟ تک فرزنده؟؟ با پدر بزرگ مادربزرگ زندگی میکنین؟؟؟ اینا همش مهمه

۶سالگی معمولابچه ها بدعنق میشن 

دنبال قرص ودارونرو 

باروانشناس کودک صحبت کن 

به بچت محبت کن بهش توجه کن بنظرم بیشتراز کمبود محبت وتنهایی بعضیا این رفتارهاروانجام میدن 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
آخه میگه اونقدر زیاد پرخاشگری می‌کنه که از کنترل خارج میشه

چی بگم والا اول راه های دیگه روبره بعد اگه نتیجه نگرفت بره پیش روانپزشک از همین اول قرصودارونده به بچه 

این داروهای شیمیایی اگه یه درد رو خوب کنن صد تا درداضاف میکنن

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍