2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا اینطوریم

125 بازدید | 7 پست

چند وقته که مشغله م زیاد شده وقتی زیاد کار میکنم البته  دمای بدنم از درون میره به شدت بالا  تو قفسه سینم احساس سنگینی درد میکنم رو قلبم احساس سنگینی میکنم بند بند استخوان بدنم مفصلا به شدت درد میگیره دلیلش چیه امروز دیدم چند تا رگ رو سینم پر رنگ شده در صورتی که قبلا اصلا اینطور نبودم دلیلش چی میتونه باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خجالت نمیکشی پشت سرم اینجوری میگی؟ وجدانت کجا رفته؟؟ چرا ندونسته قضاوت میکنی؟ 

فکر میکنی من حلالت میکنم؟ بخدا که نه حلالت میکنم نه هم ازت می‌گذرم. خدا یکجا جوابتو میده مطمعن باش

(درضمن اون خانم هم عکس یک مدل مال اینستاگرام رو گذاشته بود منم بهش تذکر دادم چون داشت سوع استفاده می‌کرد از عکس دیگران و کارابرای نی نی سایت رو خر فرض کرده بود) حالا احمق منم یا تو؟؟؟

خجالت نمیکشی پشت سرم اینجوری میگی؟ وجدانت کجا رفته؟؟ چرا ندونسته قضاوت میکنی؟  فکر میکنی من حل ...

چی میگی تو آخه خود کور بین اشتباه های خودتو نمیبینی مگه نمیگی طرف عکس مدل گذاشته تو همون تایپیک خودش اگه واقعا راست میگی آیدی مدل رو میزاشتی ن اینکه بدو بدو پاشی بری تایپیک بزنی بعد از عکس هم اسکرین بگیری بزاری یک درصد احتمال ندادی خودش باشه !!!!!!!!! تو اگه خداشناسی که اینکارارو نمیکردی فقط بلدین تا یه چیزی میبینن شروع کنین وای خدا ازت نگذره وای حلالت نمیکنم آی خدا جوابتو بده 

استغفرالله خدارو هم مسخره خودتون کردین

چی میگی تو آخه خود کور بین اشتباه های خودتو نمیبینی مگه نمیگی طرف عکس مدل گذاشته تو همون تایپیک خودش ...

اخی دلم سوخت واست. آخه مگه من بیکارم که برا اون تاپیک بزنم؟😂😂😂 

باهوش!!! من تو همون تاپیک خودش بهش گفتم عکس مردمه. عکس هم مال mehrnaz lifestyle بود محض اطلاعت🤦🏻‍♀️