2777
2789

اینهمه شوهرم بهشون خوبی کرده کاراشون انجام داده احترامشون گذاشته بچه ام دوماه دنیا اومده همون شب زایمان که مرخص شدم خانواده شوهرم اومدن سر یه شوخی شوهرم که گفت :(رفتم یه مرغ زنذه بگیرم قربونی کنیم پیدا نشد) پدر شوهرم فکر کرد شوهرم بهش تیکه انداخته (چون برا نوه اش قربونی نکشته) بخدا شوهرم اصلا منظوری هم نداشت خلاصه رفتن پشت سرشونم نگاه نکردن تو این مدت حتی یه زنگ نزدن حال نوه شون بپرسن 

آدم چقدر سنگ دل باشه هر چند خودم دلم نمیخواد ببینمشون بخاطر بدی هاشون تو این 19 سال ولی آدما چقدر باید نسبت به بچه هد و نوه شون بی مسئولیت و بی‌تفاوت باشن اینکا میگن قدیم احترامات بود بخدا دروغه پس چرا این آدما احترام بلد نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و تو شانس نیاوردیم از خانواده ی شوهر. پدر شوهر من که کلا متنفره از پسرم هر وقت که می‌ره یکم کنارش سر و صدا و بازی گوشی می‌کنه داد میزنه از اینجا برو بیرون . هعییی خیری ندیدم ازشون بقیه واسه نوه هاشون چه ها که نمیکنن

خیلی عجیبه. ممکنه کسی از دست عروس یا داماد ناراحت بشه اما معمولا دختر یا پسر خودشون هر چی هم بگن، ناراحت نمیشن مگه این‌که فکر کنن داماده یا عروسه پرش کرده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من خانواده خودم اینجورین 

خانواده شوهرم خوبن واسم هرکاری کردن واقعا از هر لحاظ بگی کمکمون میکنن هم منو هم شوهرمو 

ولی خانواده خودم هیچکاری نمیکنن مادرم از وقتی نامزد کردم به جای اینکه به فکر جهیزیه من باشه دستاشو پر طلا میکنه 

مادرشوهرم واسه تولدم یه نیم ست خرید 

اونوخ مادرم🤨😂ی دس لباس زیر گرف🤣با ی دست لباس خونگی 

بعد خاهرم ک دیده بود واسم نیم ست خریدن مثل اینکه تو خونه دعوا انداخته مامانم رفته واسش یه النگو و گوشواره خریده🥲💔اونوخ من جهیزیم نصفه مونده و سه ساله نامزدم 

حتی یه قدم بره من برنداشتن جلو خانواده شوهرمم تاحالا صد بار ابرومو بردن

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
من خانواده خودم اینجورین  خانواده شوهرم خوبن واسم هرکاری کردن واقعا از هر لحاظ بگی کمکمون میکن ...

بعد اون مامانم با من دعوا میکرد که چراجلو ما کادو دادن که ابجیتم بخاد من خیلی ناراحت شدم واقعا 

اونجا بهش گفتم من نامزدم این عادیه واسه من طلا بخان بخرن اون که نامزد نیست هرچی شد توقع داشته باشه واسش طلا بخرن 

ینی واقعا نشده مامان من واسه من یه النگو بخره تو این ۱۷ سال عمری که داریم ببین اصلا طلا و اینا واسم مهم نیستا همیناییم ک خانواده شوهرم خریدن نمیندازن دوس ندارم طلا ملا دستم باشه تو یه مجلسی برم میندازم ولی اینکه فرق میزارن و من واسشون مهم نیستم ناراحتم میکنه

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

شاید اونام میگن بی احترامی کردین بهشون چون حس کردن تیکه بهشون انداختین چون اولا مهمون بودن خونه تون بعدم حس کرده پسرش جلو شما اونا رو کوچیک کرده

بنظرم شاید تو اینجور مواقع باید شما ناراحت نشی اونی که باید از نیومدن اونا ناراحت بشه همسرتون هست نه شما اگه ایشون چیزی نمیگن پس شما هم نادیده بگیرین

مرغ بهانه بوده ک برن پشت سرشونو نگاه نکنن

ساده نباش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببخشید ۱۹ سال عروسشون هستی و الان بچه دار شدی؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.