2777
2789
عنوان

این علائم تشنج حساب میشه؟؟؟؟

97 بازدید | 6 پست

من یه ماه دکتر بهم قرص سرترالین داد بهم نساخت اونو قطع کرد دوکسپین داد یک ماه میشه میخورم تو این یک ماه بشدت عصبی شدم ک هیچ تازه سه روزه سرم یه جوری شده طول روز شاید بیست بار این اتفاق برام میفته حدود دو ثانیه مغزم قفل میکنه ب سرم کمی فشار میاد احساس میکنم مثلا یه حباب داخل سرم ترکید خوب میشم باز بعد یه ساعت اونجوری میشم خیلی هم گیج میشم

برا جمعه از یک روانپزشک دگ وخ گرفتم بگم اینجوری میشم؟میتونه از عوارض دوکسپین باشه؟

اگر قرص اعصاب لطفا لطفا نخور😔 خواهرانه میگم با مشکلات روبرو شو بجنگ درد دل کن جیغ بزن تو خلوتی گریع کن خودتو خالی کن کسی حرفی زد جوابشو بدع ناراحتت کردن دوز اطرافیان بگو بهشون ولی قرص نخور از نزدیکانم خودش خانوادش از سر یه چیز کوچیک قرص اعصابی شدن نابود شدن برام تشنجی شدن با قرص اعصاب توهمی شدن دیوونه شدن یکیش زنش ولش کرد رفت هر دم دقیقه تشنج میکنه تیک میزنع با ادم نرمال اصلا نمیخونه اون یکی هم زنش مجبوری باهاش زندگی میکنه دختر خانواده هم فرستادن خانه سالمندان 😔کل خانواده پاشید 

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
اگر قرص اعصاب لطفا لطفا نخور😔 خواهرانه میگم با مشکلات روبرو شو بجنگ درد دل کن جیغ بزن تو خلوتی گریع ...

چن ماهه واقعا تلاش میکنم ک نخورم ولی اصلا کنترلی روی اعصابم ندارم با کوچکترین چیز سر پسرم داد میزنم یجوری شده وقتی کار اشتباهی میکنه من میخام برم سمتش با دستش گارد میگیره ک نزنمش با اینکه اون لحظه دلم براش میسوزه ولی خفه میشم از عصبانیت یا اونو میزنم یا خودمو کلی وسایل تو خونه میشکنم

یه ساعت خوبم یه ساعت بد 

اصلا حالم نرمال نیس احساس میکنم دو قطبی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن ماهه واقعا تلاش میکنم ک نخورم ولی اصلا کنترلی روی اعصابم ندارم با کوچکترین چیز سر پسرم داد میزنم ...

منم از تو بدترم پسرمنم همینه خیلی شیطون لج باز و میره رو مخ و تشنج بود جو خونه افسردگی گرفتم مدتی خیلی دست بلد میکردم😔خیلی پشیمونم و وقتی میرم باز سمتش یاد خودم میارم تنها پناهش منم و دلم میسوزه برا مظلومیتش توام ب این فکر کن با پسرت صحبت کن نترسه ازت نخور بنداز بره ک دیگه فکر نکنی تو خونه هست بخوری خدای نکرده گوش شیطون کر تشنج کردی فردا افتادی  کسی نبود دورت ناقص شدی میخوای چیکار کنی؟ پسر همسایه ما شاخ شمشاد چشم سبز تشنج کرد بار سوم دست پاهاش کج شدن فکر بچت باش توروخدا

چن ماهه واقعا تلاش میکنم ک نخورم ولی اصلا کنترلی روی اعصابم ندارم با کوچکترین چیز سر پسرم داد میزنم ...

منم از تو بدترم پسرمنم همینه خیلی شیطون لج باز و میره رو مخ و تشنج بود جو خونه افسردگی گرفتم مدتی خیلی دست بلد میکردم😔خیلی پشیمونم و وقتی میرم باز سمتش یاد خودم میارم تنها پناهش منم و دلم میسوزه برا مظلومیتش توام ب این فکر کن با پسرت صحبت کن نترسه ازت نخور بنداز بره ک دیگه فکر نکنی تو خونه هست بخوری خدای نکرده گوش شیطون کر تشنج کردی فردا افتادی  کسی نبود دورت ناقص شدی میخوای چیکار کنی؟ پسر همسایه ما شاخ شمشاد چشم سبز تشنج کرد بار سوم دست پاهاش کج شدن فکر بچت باش توروخدا فکرت ازاد کن نمیشه ک با کوچیک ترین مشکل بری دور اینا و عادت شه برات این قرصا وابستگی داره بعد چندسال بزن تو اینترنتم میگه منم مادرم خشم دارم ولی فکر نمی‌کنم ب همچنین چیزی تا دلتم بخواد با شوهرمو مشکل دارم.

منم از تو بدترم پسرمنم همینه خیلی شیطون لج باز و میره رو مخ و تشنج بود جو خونه افسردگی گرفتم مدتی خی ...

خیلی بخدا با خودم کلنجار میرم ولی لحظه ای کنترلمو از دست میدم ی حالتی شدم تا چیزی نشکونم خالی نمیشم دیروز رفتم دکتر روانپزشک گف وسواس فکری خیلی شدیدی داری باید بالای یکسال دارو بخوری

خیلی بخدا با خودم کلنجار میرم ولی لحظه ای کنترلمو از دست میدم ی حالتی شدم تا چیزی نشکونم خالی نمیشم ...

نخور با خودت حرف بزن خودتو درست من خودتو سرگرم کای خونع و.. کن نخوری اصلا بعد وابستگی  میشه