2777
2789
عنوان

خانم خانه دار یا شاغل

113 بازدید | 13 پست

دوستان من ۳۴ سالمه ارشد دارم تا حالا درس میخوندم و به زندگیم می‌رسیدم الان میبینم دوستام شاغل شدن منم وسوسه میشم 

به نظرتون میشه هم شاغل بود هم خونه زندگی همیشه مرتب و تمیز باشه در حدی که از تمیزی برق بزنه؟

بستگی به خود ادم داره

من خودم الان شاغلم و عقدم..عروسی کنم نمیرم سرکاز چون میدونم ک به بقیه کارام نمیرسم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از پا درمیای ، چرا حتما باید برق بزنه ، سرکار برو خونه هم تمیزی نسبی کافیه

عاشق تمیزیم در حدی که بعد ناهار بیاییم بیرون بریم ظرفهای ناهار مونده باشه اصلا بهم خوش نمیگذره

دیگه تو این سن باید خودتون و تواناییاتون شناخته باشین

خاله من شاغله و بچه هم داره ولی خونش هروقت میری از تمیزی برق میرنه

هر روز هم غذای تازه دارن از دستپختش هم نگم برات از بس خوشمزس عاشقش میشی ولی من هرگز نمیتونم

هرچی فک میکنم در خودم همچین چیزی نمیبینم 

عاشق تمیزیم در حدی که بعد ناهار بیاییم بیرون بریم ظرفهای ناهار مونده باشه اصلا بهم خوش نمیگذره

رو خودت کار کن چه بری سرکار چه نری اینجور نباشی آدم پیر میشه

از قدیم میگن کار خونه همیشه جوونه  

خیلی خودشو اذیت میکنه یا کارگز میاره

کارگر نهایتش عیدا میگیره اونم نه هرسال 

ماشاالله خیلی اکتیو الآن 40وخرده ای داره ولی مثل فرفره اس اصلا نمیفهمی کی کارا میکنه

خسته که میشه ولی به خودش میرسه مدام دم نوش و میوه و غذاهای مقوی درست میکنه

تو ذاتشه به نظرم من اصلا و ابدا نمیتونم مثل اون باشم

خوش بحالت که میتونی بی خیال باشی

دیگه خاهر بعضی وقتا باید ریلکس کنی تو فکر جمع کردنشون هستم ولی دیگه خابو میره

حالا شما هم ان شاالله شغل مورد نظرت پیدا میکنی و به کارای خوپه هم می ی

به قول یه استادی آدم اینقدر توانایی داره واسه انجام کاراش که حتی یتونه کروموزوماش هم تغییر بده