2777
2789
عنوان

ریسه رفتن کودک 15ماهه

478 بازدید | 39 پست

سلام 

خانما پسرم 15ماهشه 

تازه فهمیدیم کم خونی شدید داره اونم وقتی آبله مرغون گرفته بود دکتر از کبود شدن و قطع نفسش واس چند ثانیه فهمید

دیروز برای چکاب بردم بهداشت باز پیش مسول بهداشت نفس رفت(از ترس یا گریه) مسول بهداشت هم گفت من واکسن ۱۸ماهگیشو نمی‌زنم با این وضعیت 

گفت خیلی سخته ته دلمو خالی کرد دوروزه خواب ندارم همش فکر میکنم به واکسن ۱۸ماهگی 

حتی دکتر براش آزمایش خون ننوشت گفت فعلا نمیتونه تحمل کنه سه ماه دیگه گفت می‌نویسم 

کسی همچین مشکلی داشته تو اطرافیان؟؟

از ریسه رفتن کودک چیزی میدونید ؟چقدر خطرناکه بنظرتون ؟

نگران نباش دارو میده دکتر رفع میشه مگ یکسالگی چکاپ نبرده بوذی

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریسه؟

عزیزم پیش متخصص اطفال ببر خودش دیگه میگه پیش کدوم‌دکتر بری با مرکز بهداشت و دکتر عمومی بچه ت که خوب نمیشه 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

بله چند نفر از بچه های اطرافیانمون داشتن 

تقویتش کن عزیزم 

لوبیای قرمز و بزار بپزه همراه گوشت اب و بده بخوره خیلی خوبه 

گوشت قرمز بزار هر روز براش بده بخوره 

نگران نباش من چند بار از نزدیک دیدم داشتم سکته میکردم اما خداروشکر حال گل دخترمون الان خوبه و خانمی شده 

فقط با یه پزشک تغذیه حتما مشورت کن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دارو داده بنظرت تا سه ماه دیگه رفع میشه  نه بردم دکتر گفت همه چی نرماله نیازی نیست

دیگ پیش اون دکتر نبر 

عجب دکتر بیفکری بوده 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

خواهر زادم اینجوری بود وقتی از ی جایی میفتاد گریه میکرد نفسش میرفت کبود کبود میشد چند ثانیه بدنش  شل میشد یهو دوباره نفسش برمیگشت..دکتر براش سی تی اسکن مغز نوشت انجام داد خداروشکر مشکلی  نداشت و تا قبل پنج سالگی رفع شد

من یادمه دختر داییم اینجوری بود بنا به دلایلی من از 7 ماهگیش تا 14 ماهگیش ازش مراقبت میکردم حتی گاهی موقه شیررخوردن هم اینجوری میشد یک دفه تا حدی که تقریبا گاهی تا یک دیقه کبود  میشد و چشاش میرف بعد کم کم درست شد 

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
دارو داده بنظرت تا سه ماه دیگه رفع میشه  نه بردم دکتر گفت همه چی نرماله نیازی نیست

دارو میخوره خوب میشه فقط پیش پزشک خوبی ببر 

ریسه؟ عزیزم پیش متخصص اطفال ببر خودش دیگه میگه پیش کدوم‌دکتر بری با مرکز بهداشت و دکتر عمومی بچه ت ...

دکتر عمومی و مسول بهداشت نگفتن متخصص کودکان گفت دکتر 

ریسه نشنیدید تا حالا ؟خیلی سخته واس پدرمادرا

بله چند نفر از بچه های اطرافیانمون داشتن  تقویتش کن عزیزم  لوبیای قرمز و بزار بپزه همراه ...

برای واکسن خبر دارید چیکار کردن؟؟من غصه ی زدن واکسنشو میخورم 

خواهر زادم اینجوری بود وقتی از ی جایی میفتاد گریه میکرد نفسش میرفت کبود کبود میشد چند ثانیه بدنش &nb ...

دکتر به منم گفت مشکلی مغز و اینجور چیزا نداره و یه حالت عادی بین خیلی از بچه ها هستش 

من فقط ترسم واکسنه 18ماهگیشه

میترسم اونجا نفسش بره