2777
2789
عنوان

مادر شوهر بدجنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 36 پست

بچه ها حالا  حالم خوبه و با مادرشوهرم مشکلی ندارم اگه گفتید چرا

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
با چی کسی؟مادرشوهر؟۱۵ سال خیلیه!

با کل خاندان شوهر ۱۵ساله 

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه جور دیگه داشتن میگفتی از اون بدید .حالا خوب شد

نه بابا چ خوبی افتضاح 

خودشونم از این برنج نمیخورن که خودمون تو پلاستیک خریدیم خودشون از اون کیسه ای ها برنج هندی میخرن هی انکار میکرد که نه برنجه خوبه بابا اصلا شکلشم فرق میکرد

بابا دمت گرم😂👏🏻 احساس میکنم تو این ۱۵ سال خیلی در آرامش بودی؟درسته؟

نه 

بهتربود بایه نفر از خانواده متشخص وصلت میکردم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
چقد شما ساده ای خانوم من بودم میگفتم من این مدل برنج رو نمیتونم بپزم خودت درست کن تمااااام

من بازم دودل بودم که نه شاید حتما این مدلیه خریدن....ولی وقتی پختم  دستم اومد چون هیچ وقت برنجی من بد نمیشن مال خودش همش شفتس فک کنم بخاطر این اینکار کرد 

خودم یه بار با پلو قاطی کردم اینجوری شد ولی مال این لامصب اصلا قاطی  هم نداشت برنج چاق کوتاه

برنج هندی که دیگه بدتر

اره واقعا نیم دونه باز عطر و بو داره 😐😂

اقا خداییش چون مادر شوهره هر رفتاری پای بد بودن میزاریم اگه همون کار خانواده خودمون انجام بدن اصلا بد نیس میگیم نداشته 

این و نی نی سایت بهم ثابت کرده یه حرفو و حرکت اگه مادر یا مادر شوهر انجام بده معناش زمین تا اسمون فرق میکنه

شاید نداشته خب خونه اونه برا تو که نیس دیگه مهمون میفهمه برنج نیم دونه بوده دیگه 

میدونم داشت تازه قسم میخورد دوروز پیش شوهرش خریده گزاشته حلبی تازه گشتم بعدا که پختم نگاه کردم دروغم میگفت حتی بازشم نکرده بود کیسرو

من بازم دودل بودم که نه شاید حتما این مدلیه خریدن....ولی وقتی پختم  دستم اومد چون هیچ وقت برنجی ...

عزیزم برنجش احتمالا برنج عنبربو بوده برنج ایرانیه ولی برای جنوب کشوره پختنش قلق داره ،بیچاره شاید راست می‌گفته برنج مصرفیه خودشونه،شاید برنج دیگه نداشته تو خونه