2777
2789
عنوان

مادر شوهر بدجنسم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 36 پست
اره واقعا نیم دونه باز عطر و بو داره 😐😂 اقا خداییش چون مادر شوهره هر رفتاری پای بد بودن میزاریم ا ...

عزیزم داشتتتت چندبار بگم قسم میخورد دوروز پیش شوهرش خریده منم بعدا که پختم نگاه کردم حتی کیسه رو هم باز نکرده بود باهم این برنج و خریدیم تو نایلون بود خودش گزاشته بود حلبی اخه از اون برنج نیم دونه ها هم نبود برنج پاکستانی چیه از اونا که شبیه برنج هندیه ولی کوتاه و سفیده معلوم بود 

میدونم داشت تازه قسم میخورد دوروز پیش شوهرش خریده گزاشته حلبی تازه گشتم بعدا که پختم نگاه کردم دروغم ...

ولی به نظرم بد بینی چون اصلا چیزی نیس بگیم بدجنسی کرده خدایی یکم گارد نصبت به مادر شوهر کم کنیم 

برنج ایرانی باشه شفته میشه اگه بلد نباشی عزیزم و قد نمیکشه شاید چیز خوب اورده براتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی به نظرم بد بینی چون اصلا چیزی نیس بگیم بدجنسی کرده خدایی یکم گارد نصبت به مادر شوهر کم کنیم  ...

وای اصلا نمیدونم شما نمیخوایید متوجه بشین یا چی 

من  میگم باهم خریدیم ایرانی نبود برنج ش از اون کوپنی ها که میدن از اونا بوددددددد باهم گرفتیم

فکر نکنم منظورش به تو بوده یا خواسته بدجنسی به تو کنه از مهمونشون خوشش نمیومده حتما

از جاری که مطمئنم خوشش نمیاد ولی ببین من هر بار میرم پیش مهمون انگاری دوس نداره حتی نشده مهمون بیاد ما روهم دعوت کنه اینام یهویی اومدن  موقعه شام پدرشوهرم مریضه خواستم احترام بزارم گفتم پیش مهمونا بشین اینم اینجوری کرد خودم می شناسمش که میگم بدجنسسس

عزیزم برنجش احتمالا برنج عنبربو بوده برنج ایرانیه ولی برای جنوب کشوره پختنش قلق داره ،بیچاره شاید را ...

عزیز من اونا بجز هندی برنج دیگه ای نمیخورن نکه نداشته باشن دارن ولی دلشون نمیاد منو مادر شوهرم هر کدوم یه پلاستیک ده کیلویی کوپن خریدیم خودم که استفاده کرده بودم میدونستم شبیه برنج منه که تو آش ...میپزم ولی اون اصرار  داشت نه از کیسه هندی که پدرشوهرم دوروز پیش خریده بود از اونه گزاشته حلبی منم بعد پخت که نگاه کردم دیدم حتی کیسه بازم نشده اخه مادرشوهرم با من لجه پیش همه فامیلا بد منو گفته

عزیز من اونا بجز هندی برنج دیگه ای نمیخورن نکه نداشته باشن دارن ولی دلشون نمیاد منو مادر شوهرم هر کد ...

فدا سرت ،آبروی خودش رو برده دیگه هرکی بخوره متوجه میشه مشکل از پخت شما نبوده مشکل از برنج اشغالی بوده ک مادرشوهرت داده بپزی،آبروی خودش رفته نه شما،حرص نخور بابا بیخیال اصلا برات مهم نباشه