2777
2789
عنوان

مادری که از هزارتا مادرشوهرم بدتره

2357 بازدید | 101 پست

مامانم کلا خیلی خودشیرینه و خیییییلی دهن لق

یعنی کافیه کوچک ترین چیزی بهش بگی بعد نیم ساعت شده تلفنی کل فامیلو خبر دار میکنه 

امروز دلم گرفته بود رفتم بیرون یه دوری زدم با پسرم بازارگردی و اینا دیگه دیر شد گفتم شام یه حاضری می زارم فوتبالم که بود امشب داشتم میدیدم 

همون موقع مامانم زنگ زد با پسرم حرف میزد از زیر زبون بچه کشید که مامان چی پخته پسرم گفت هیچی نیمرو بعد گفت مامانت مگه چیکارمیکنه که شام نزاشته پسرم گفت فوتبال میبینه بعد از اونور شوهرم به شوخی گف مامان بیا ظرفا رو بشور که دخترت همه رو تلمبار کرده مامانم برگشته میگه هییی روزگار از زنای امروزی نه غذا میپزن نه کار خونه میکنن نه شوهرداری نمیخواد فوتبال ببینی پاشو ظرفاتو بشور 

یعنی انقد عصبی شدم که کوچکترین مسائل زندگیم باید توفامیل بچرخه با شوهرمم کلی بحث کردم و قهرم الان که چرا به دروغ گفت ظرفامو نشستم چون میدونم فردا مامانم زنگ میزنه خالم همه رو تعریف میکنه ۶ تام میزاره روش😔😔😔

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

مث مامان من😒

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانع دهن لقی مامان به بچه تون هم سرایت کرده

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

فقط میتونم بگم بیا بغلم👐 درکت میکنم

همین

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

خب بگه

مثلا بقیه فک کنن تو ظرفاتو میشوری یا نمیشوری چی میشه؟ چه تاثیری تو زندگیت داره؟

سر این چیزا اعصابتو خراب نکن، بعدا پشیمون میشی

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

نباید با شوهرت قهر میکردی 

اشتباه کردی 

باید خیلی پررو باشی و با لبخند بگی اره مامان جون ما زن های جدید کوزت وار کار نمیکنیم 

شوهرم هم ظرفا رو میشوره هم کمکم میکنه، اخه خیلی دوسم داره 😁 منم فوتبالم رو میبینم 

اگه فامیل و خاله هم پرسیدن اینطوری بگو

😌😌