2777
2789
عنوان

مادری که از هزارتا مادرشوهرم بدتره

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 101 پست
من یه بار مامانم بردیم تفریح با خانواده خودم مامانم تو ماشین ما نشست به شوهرم گفتم خرید کنه مامانم گ ...

آفرین به شوهرت

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

بگو همینطوری میکنم شوهرم دوست داره زن کو.ن گشاد ببخشیدا دهن دریدگی کن اینا خجالت میکشن روشون کم میش ...

هی شوهرم خوبه ها تا چشمش به مامانم میفته دم درمیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی شوهرم خوبه ها تا چشمش به مامانم میفته دم درمیاره

اون شوخی کرده حالا 

مامان منم شوهرم هر چی میگه باورش میشه 

ول کن بابا به درک

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
آفرین به شوهرت

میگه فقط من حق دارم بزنمت یا فوشت بدم یه بار ابجیم به شوخی بهم گفت گو...خوردی کم مونده بود خون به پا بشه ...مادر شوهرم طبقه پایین خونمونه میرم خونشون از من بدشون میاد وقتی شوهرم نیست میگن چیزی به این نگین بازشوهرش میاد خون به پا می‌کنه خیلی دلم پره بعدشم میگن فک نکن از شوهرت می‌ترسیم خودمون شعور داریم چیزی بهت نمیگیم......فقط کافیه الان به شوهرم بگم دام از دست خانوادت خونه کل شیشه هار میاره پایین

چی بگیم از دست مادرا….💔

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

به شوهرم خیلی توپیدم گفتم سوژه ی بهتر ندارین واسه شوخی که آبروی منو میبرین  اونم گف شوخی کردم ...

مادرمنم همیشه از بچه گی عیب های مارو جلو همه می‌گفت ولی خالم هیچوقت این کارو نمی‌کرد الان بچه های اون موفق وبااعتماد به نفس ...

ولی ماها علاوه براینکه اعتماد به نفس مون پایینه، هیچ کدوم مون موفق نشدیم چون انقدر ازبچه گی سرکوفت خوردیم و جلوی این واون مادرمون مارو خوار وخفیف کرده!

حتی یه بار شوهرم بهم خیانت کرد از شانس بدم مامانم خونمون بود و کل دعواها و گریه های من و اینارو دید 

یعنی به ساعت نکشیده رفته بود زنگ زده بود خواهرم و خالم و عروس خالم کل جریانو با جزییات گفته بود

باور کنیین رویی که تو چشم فامیل نگا کنم ندارم دیگه

به شوهرم خیلی توپیدم گفتم سوژه ی بهتر ندارین واسه شوخی که آبروی منو میبرین  اونم گف شوخی کردم ...

خب بگه.

خواهرشه با هم چرتو پرت میگن دیگه😂

یعنی خدایی خالت حاضری نمیخوره اصلا.یا هر کی حاضری میخوره بدبخت بیچاره است یا زن نیست

ول کن باباالکی زندگیتو تلخ میکنی.میگفتی امروز رفتیم کیفو حال در عوض امشب دیگه گفتم نمیخوام کار کنم و غذا درست کنم

به مامانتم چیزی نگی ناراحت شه

مادرمنم همیشه از بچه گی عیب های مارو جلو همه می‌گفت ولی خالم هیچوقت این کارو نمی‌کرد الان بچه های او ...

دقیقا۰😔😔

یعنی واقعا از دست ماماناتون ناراحت میشین؟؟؟

چند سال دیگه ک نیستین از خدا میخواین ک باشن و دهن لقی هم کنن 

مادر مقدسه چرا باید از حرفاش ناراحت باشین 

خدا جونم مراقب فرزندانم باش
چقدر مادرتون شبیه مادر منه.  منکه قط رابطه کردم

ی سوال داشتم با مادرتون قطع رابطه میکنید نمی‌ترسین خدای نکرده روزی چیزی بشه بعد با عذاب وجدان چیکار میکنین .من بخاطر این چیزا به مامانم کاری ندارم ناراحت بشم فقط دوری میکنم یکم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خب بگه. خواهرشه با هم چرتو پرت میگن دیگه😂 یعنی خدایی خالت حاضری نمیخوره اصلا.یا هر کی حاضری میخور ...

نه من که بهش هیچی نمیگم ولی میدونم تا یک هفته سوژه و نقل مجلسشونم برا غیبت کردن

یعنی واقعا از دست ماماناتون ناراحت میشین؟؟؟ چند سال دیگه ک نیستین از خدا میخواین ک باشن و دهن لقی ه ...

چی بگم اینم هست 

حتی یه بار شوهرم بهم خیانت کرد از شانس بدم مامانم خونمون بود و کل دعواها و گریه های من و اینارو دید& ...

خب عزیزم بعضی مسائل خانوادگی رو نیازی به گفتن به کسی نیست شاید شما زیاد از جزئیات زندگیتون تعریف میکنید 

وقتی میدونید که به گوش اقوام میرسه بهتره همه چیز رو نگید

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤