2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی و حرف شوهرم به من!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس چه جور طرف میدونه  نکنه از خانواده خودته یا شوهرت یکی ذو فرستاده آزمایشت کنه

شوهرم که اصلا همچین کاری نمیکنه

خانواده خودمم والادچی بگم ، باهاشون به مشکل خوردن و مدتیه رابطه ندارم باهاشون

میشه واقعا!!

شما بهتر از هر کس از گدشته ی خودت خبر داری و اگر واقعا از خودت مطمن هستی برو شکایت کن مشکلی نداره مدر شوهرت بفهمه بلاخره ثابت میشه بی گناهی تاره با خط ۹۱۲ زنگ زده مثل اب خوردن میشه طرف رو پیدا کرد 

الان بگی کسی نفهمه خط رو بزنین به نامم بدتر شوهرت حساس میشه 

چندتا چیز گفت که درست بود، جوری پیام نوشته بود انگار من باهاش بودم

وای واقعا خیلی ترسناکه😐 شوهرت خیلی عصبانی شد؟

نکنه یکی از زنای  فامیل بهت حسادت میکنه باهات دشمنی داره؟  مثلا من دختر عموم میدونه جاهایی که خال دارم رو چون تو بچگی دیده

شما بهتر از هر کس از گدشته ی خودت خبر داری و اگر واقعا از خودت مطمن هستی برو شکایت کن مشکلی نداره مد ...

اون که به خودم مطمئنم، شوهرم میدونه من زنی هستم که اهل اینکارا نیودم و نیستم، اینقدر بهم اعتماد داره، که هر جا بخوام برم میزاره بنده خدا

ولی از دستش ناراحت شدم که به آرومی گفت میشناسیش خودت که کیه

فردا حتما پیگیری میکنم 

ولی دوست ندارم پدرشوهرم بویی ببره

وای واقعا خیلی ترسناکه😐 شوهرت خیلی عصبانی شد؟ نکنه یکی از زنای  فامیل بهت حسادت میکنه باهات د ...

نه خیلی آروم برخورد کرد، فقط گفت خودت میشناسیش و این حرفش خیلی سنگین بود برام

باور کن به خواهر خودم شک کردم

ولی میگم اون مرد غریبه این وسط کیه