2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول شکر و آب با هم قوام اومد بعد به رو ریختم 

ایندفعه که دیگه نمیشه کاریش کرد. اون هر چی بپزه ام بیشتر سفت میشه شهدش..

بار دیگه اول به رو با اب بپز.نیم ساعت. دیدی نرم شد شکر بریز و درشو دم کنی بزار

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دلیلش این بوده ؟؟؟

شاید

چون منم بار اولیکه پختم نمیدونستم مدل همه مراهای دیگه پختم. بعد سفت شد و انگار جمع شد به هام..

بعد پرسیدم گفتن اول با اب بپز. بعد شکر بریز.

خیلی خوشرنگ و نرم میشه.دم کنی ام وقتی شکر میریزم میزنم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خبر بارداری

mmmmmhhhhhhh | 23 ثانیه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   neusha23  |  1 ساعت پیش
توسط   افرآ  |  1 ساعت پیش