2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول شکر و آب با هم قوام اومد بعد به رو ریختم 

ایندفعه که دیگه نمیشه کاریش کرد. اون هر چی بپزه ام بیشتر سفت میشه شهدش..

بار دیگه اول به رو با اب بپز.نیم ساعت. دیدی نرم شد شکر بریز و درشو دم کنی بزار

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دلیلش این بوده ؟؟؟

شاید

چون منم بار اولیکه پختم نمیدونستم مدل همه مراهای دیگه پختم. بعد سفت شد و انگار جمع شد به هام..

بعد پرسیدم گفتن اول با اب بپز. بعد شکر بریز.

خیلی خوشرنگ و نرم میشه.دم کنی ام وقتی شکر میریزم میزنم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز