2777
2789
هیچ عکس العملی، یعنی شما قبل همسرتون خواستگار راه ندادین؟؟

خب فرق داره ب قول قدیمی ها دختر پل مردم رهگذر 

وقتی کسی میاد خواستگاری ب این معنی نیست ک دختر دوسش داره وقتی ردش میکنه ک مشخصه هیچی این بین نبوده 

ولی پسر وقتی میره خواستگاری یعنی ی حسی احساسی چیزی این وسط بوده ک رفته الکی ک نمیرن خواستگاری

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لزومی نمیبینم بگه.........خوب میرن دیگه............چیز عجیب و قابل گفتنی نیست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ب کتف چپ بسپار  

اصلا موضوع مهمی نیس 

اکثر پسرها  خواستگاری زیاد رفتند 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بهدنطر من اشکالی نداره بهش حق میدم نگفته به خاطر حفظ زندگی وعلاقمون مثبت نگا کن نگفته تا تو فک کنی تنها ملکه ی زندگیش تویی دیگه بالاخره هرجی قسمت آدم باشه همونه خواستگاری رفتن کاملا معموله

شما دو تا خواهرا دیگه زیادی ریلکسین

مشکلش چیه عزیزم؟ماجرای عشق و عاشقی نبوده که چند سال عاشق هم باشن همسرم با توجه به شرایط خواهرم فکر کرده میتونه همسر خوبی براش باشه و کاملا سنتی درخواستشو مطرح کرده خواهرمم گفته سنمون به هم نمیخوره و جواب رد داده همونجا ماجرا تموم شده هشت سال بعد از اون جریان ما با هم ازدواج کردیم الحمدلله هیچ مشکلی هم هیچکدوممون با این قضیه نداریم همسرم آدم چشم پاک و خانواده دوستیه هیچوقت از انتخابش پشیمون نشدم همسرمم همیشه ازم قدردانی میکنه و تشکر میکنه همراه روزای سختش بودم خواهرمم شکرخدا خوشبخته

ایول داریییی

😂قربانت 

یه جوری شده یه سری تو مهمانی میگفت من کجا برم بشینم جا نیس با فاصله از شوهرم نشست دخترش اومد پیش شوهرم نشست میگفت بلند شو زن عموت بشینه کنار عمو😂😂😂خب با یه فرد حرو،مزاده باید اینطوری برخورد کرد وگرنه زندگیمو بهم میزد

من دیشب فهمیدم شوهرم قبل من عاشق یکی از فامیل هاشون بوده که جور نشده بعد با من ازدواج کرده البته ما سنتی ازدواج کردیم من هیچ وقت هیچ کس دوستم نداشته تو مجردیم هیچ مردی به من تمایل نداشت منم شنیدم شوهرم قبل من عاشق کسی بوده ناراحت شدم حس می کردم دوستم داره و بالاخره ی نفرم من براش مهمم 😢😢😢😢😢😢😢😢

نمیدونم  یهویی کلا بهم ریختم حساس شدم

همونطور که برای خانمها چند تا خواستگار میاد،اقایون هم ممکنه چند جا خواستگاری برن در ضمن همیشه که خواستگاری از طرف دختر خانم رد نمیشه ممکنه نامزدان خوشش نیومده باشه.پرخاشگری شما بی مورده

برای همتون ارزوی خوشبختی میکنم