2777
2789
عههههههه اونم دروغ بود چقدر گریه کردم براش

والا گفت امروز طلاق گرفتم🤐🤐

گفتم توی چند روز 

یه متن بلند بالا نفرینم کزد🤪🤪

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خب شاید طرف لحنش همونه صجبت کردنش 

متوجه نشدم😆

میتونست بگه فلان مارک از عطاری یا داروخانه تهیه کردم،یا جوابمو نده کلا🙃

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خووم نمیگیرم کاری میکنید ک طرف سرد بشه و ب طرف مقابل جواب نده شایداز ۵۰ نفر ۲۰ نفرشون راستگو باشن ...

این تاپیک کلا جهت فانه ؛ شما یکم تعصبت رو کاربرا زیاده

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜
متوجه نشدم😆 میتونست بگه فلان مارک از عطاری یا داروخانه تهیه کردم،یا جوابمو نده کلا🙃

خب مادر منم همین طوری صحبت میکنه لحنش اینه طرف میگ با من دعوا داری بیا بزن خب شما ببخشش بسپار بخدا و تو بزرگی کن حالا ی حرفه 

واربطی نداره خب تو چرا بهش بی احترامی میکنی ک طرف نفرین کنه ؟

دقیقا چرا کاسه ی داغتر از اش شدی؟؟

کجا تو هین کردم🙄🙄

نفرینش بخوره تو سر خودش😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خب مادر منم همین طوری صحبت میکنه لحنش اینه طرف میگ با من دعوا داری بیا بزن خب شما ببخشش بسپار بخدا و ...

آره میفهمم الان متوجه شدم،بله درسته اون خانوم هم گویی اینطور بود،چون با بقیه هم تند صحبت میکرد😊😄💜

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
نخیر شما داری سرد میکنی بقیه  جهت فان چی اینجا رو با اینستا اشتباه گرفتی اینجا برای مشکل ماست ن ...

الله‌اکبر حالا بیا جمع‌ش کن😐

ما یه چیزی گفتیم شما به بزرگیت ببخش

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜
دقیقا چرا کاسه ی داغتر از اش شدی؟؟ کجا تو هین کردم🙄🙄 نفرینش بخوره تو سر خودش😂

حالا 

من کافینت انلاینم 🥲

کسی حالا حرفامو باور نداره

کلی تاپیک زدم بابتش 

دریغ از یه مشتری 😔

تاپیک من راست بود ولی کسی حمایت نکرد 

بله  لاتینه اسم کاربریش  دیگه طلاقشم گرفت

یاخدا کی طلاق گرفت همین دیروز  مچشو گرفت که 

هفته پیش رفت بودن مهمونی همسایه 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩
الله‌اکبر حالا بیا جمع‌ش کن😐 ما یه چیزی گفتیم شما به بزرگیت ببخش