2777
2789
اول تاریخ عضویت جدید دوم تاپیک های سریالی سوم تاریخشون روی دور تنده انروز تصمیم میگرن باردار بشن ف ...

چ ربطی ب عضویت داشتش اخه شاید یکی ریم شده با ی سیم کارت دیگ میاد دلیل محکم داری ثایت کنی چرا گناه دیگران داری میشوری ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول تاریخ عضویت جدید دوم تاپیک های سریالی سوم تاریخشون روی دور تنده انروز تصمیم میگرن باردار بشن ف ...

این روتینی که گفتی مال اینستاس نه نی نی سایت

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
چهار تا شک کنی مورد نفرین واقع میشی😂😂و از سوز جگرشون میخوان تو هم به سرنوشتشون دچار بشی پنجم سریع ...

فک نکنم دروغ بگه 

مطمئنی؟!

🩵«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🩵
چ ربطی ب عضویت داشتش اخه شاید یکی ریم شده با ی سیم کارت دیگ میاد دلیل محکم داری ثایت کنی چرا گناه دی ...

میگن حرفو بنداز صاحبش برمیداره

خب شما چرا به خودت میگیری🙄

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

من از یکی پرسیدم صابون شیری که به موهات میزنی اسمش چیه و از کجا میشه تهیه کرد،جوری بهم پرید که هنوزم توی شوک هستم

میگفت داری با سوالت به من توهین میکنی😐

هیچوقت انقدر دلخور نشده بودم،من هیچ حرف بدی نزدم...منم دیگه چیزی نگفتم بهش

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
چ ربطی ب عضویت داشتش اخه شاید یکی ریم شده با ی سیم کارت دیگ میاد دلیل محکم داری ثایت کنی چرا گناه دی ...

اووو 

چه پیاز داغ زیاد میکنید

گناه میشوری چیه🙄🙄🙄

تاریخ عضویت با بقیه مواردی که گفتم 

چرا شما بخود گرفتی؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
میگن حرفو بنداز صاحبش برمیداره خب شما چرا به خودت میگیری🙄

ب خووم نمیگیرم کاری میکنید ک طرف سرد بشه و ب طرف مقابل جواب نده شایداز ۵۰ نفر ۲۰ نفرشون راستگو باشن و توهمشون رو دروغ گو فرض کنی دوست داری گناهش گردنت بیوفته وقتی دلت نخاست خب حرف نزن تو تاپیکش چرا. ک بدم بگس نفرین کنه