2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فک میکنن با احمق طرفن؟

244 بازدید | 23 پست

طرف همین نی نی سایت تو یه تاپیک نوشته من روانپزشکی دانشگاه تهران دارم میخونم...بعد چندسالشه؟۲۴ سالش...

بش گفتم چجوری ۲۴ سالته روانپزشکی میخونی؟؟تو نهایتش الان از دانشکده پزشکی فارع التحصیل شدی و تازه قراره تخصص بخونی بعد چند سال روانپزشک بشی!میگه من چند سال زودتر دبیرستانو تموم کردم....

گفتم جهشی بخای بیشتر از یکبار بزنی میره کمیسیون جزو موارد خاص که خیلی دردسر داره و به این راحتی نمیشه ، تازه اگه دوسالم جهشی خونده باشی ، باززمم نمیشه تو این سن تخصص روان بخونی!!!

میگه من کی گفتم جهشی خوندم ، گفتم زودتر شروع کردم😐😐😐 

خب این یعنی زودتر از فارغ التحصیلی کنکور داده که بازم این امکان نداره😂کنکور بدون دیپلم اصلا حتی نمیشه ثبت نام کنی😂

اینجا قراره چی به کی ثابت شه که بخاطرش دروغ میگن😅

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر درگیرید 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

چرا نمیشه ؟؟؟ 

استاد دانشگاه ما ، ۱۵ سالگی دیپلم گرفته بودن 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

عزیزم ممکنه دبساتش جهشی خونده باشه و زود تر دیپلم گرفته باشه 

ولی اینکه می گید بغضی ها دروغ می گند حرفتون قبول دارم 

ایشونم به احتمال زیاد دروغ گفتند ولی یه درصد شاید دبستان جهشی خونده باشه

چه جوری دبیرستان زودتر خونده🤣🤣🤣🤣

شایدم راست بگه بنده خدا

سه سالش بوده رفته کلاس اول

از اون طرف هم راهنمایی بوده دبیرستان هم بوده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خانه شماره 12 میدان گریمولد
عزیزم ممکنه دبساتش جهشی خونده باشه و زود تر دیپلم گرفته باشه  ولی اینکه می گید بغضی ها دروغ می ...

اخه ببین حتی اگه یک درصدم راست باشه که نیست ، چون کلا در طول تحصیل دوبار جهشی ام کلی مشکلات داره چه برسه بیشتر...ولی بااین وجود گفته سرجمع یه هفته ام برا کنکور نخوندم....اصلااا همچین چیزی امکاان نداره که با این سهمیه ها و شرایط یه هفته بیشتر نخونی و تازه الان روانپزشکی تهران بخونی🙄🙂

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
چه جوری دبیرستان زودتر خونده🤣🤣🤣🤣 شایدم راست بگه بنده خدا سه سالش بوده رفته کلاس اول از اون طر ...

عریزم میشه من یکی از فامیلامون انقدر هوشش خوب بود معلم ها گفتند جهشی بخونه کلاس دوم بود تابستون سوم تموم کرد رف چهارم تابستانش پنجم تموم کرد دو سال جلو افتاد بعد تازه راهنماییش تیزهوشان رفت 

ولی این افراد نادر هستند به احتمال زیاد دروغ گفته ولی یه درصد فرض می زاریم راست گفته باشه

چرا نمیشه ؟؟؟  استاد دانشگاه ما ، ۱۵ سالگی دیپلم گرفته بودن

نظام آموزشی چند سال به چند سال عوض میشه...من تا حالا ندیدم کسی ۱۵ سالگی دیپلم بگیره