2777
2789
عنوان

در جواب مادرشوهرم چی بگم؟

1662 بازدید | 56 پست

بچه بیاید کمکم 

من پارسال دوماه قبل عروسی بینیمو عمل کردم 

الان تقریبا یکسال از عروسیم میگذره  

بعد عروسی شاید بگم ۲ ماهی یکبار زنگش می زنم شایدم کم تر روستا زندگی می کنه  زیاد پیشمون نیست بیادم سریع در می ره خواهرش  تو شهر ما خونه داره می ره خونه اون پیش ما نمی یاد  

ولی قبل عقد دو هفته ای یکبار زنگش می زدم

حالا چرا اینکار رو می کردم هم دلیل دارم در ادامه می گم بهتون 

بعد امروز استوری گذاشته بود یک کلیپ بود همینا که بلاگرا درست می کنن دختره برای شوهرش غذا درست نکرده بود بعد مادرشوهره به عروسش  می گه از وقتی دماغت رو عمل کردی دیگه واسه ما کلاس می زاری قبلش ندیدی چه قیافه زشتی داشتی 

من بینیم رو به خاطر انحراف عمل کردم عکس هم براتون می فرستم اگر خواستید اصلا بینیم طبیعیه طبیعیه اگر نگم عمل کردم کسی نمی فهمه عملیه 

یعنی تغییری نکردم 

به نظرتون چی جوابش رو بدم ؟

مامانم گفت هیچ نگو در جوابشم هیچ استوری نزار ولی من می خوام یه تیکه گنده بهش بندازم

چه کار کنم؟

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

بی اعتنا باش

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نگو بدونه حرفاش به یه ورته

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤

عزیزم به نظرم اهمیت نده ، از الان ذهنتو واسه همچین آدمی درگیر نکن اینجور آدما حتی ارزش فکر کردن بهشون رو هم ندارن

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
متدرتون درست گفته

اگر جوابش رو ندم به نظرم پرو تر می شه 

من استوری ها شو نگاهم نمی کردم اما یکدفعه دستم خورد اومد بالا مامانمم کنارم بود دید خیلی ناراحت شد 

من خودمم جلو مادرم خجالت کشیدم با چنین مادر شوهری 

هیچی نگو بدونه حرفاش به یه ورته

دقیقا مامانمم همینو گفت 

گفت اینجوری بیشتر می سوزه 

اما خب منم دارم از حرف اون می سوزم