2777
2789
عنوان

در جواب مادرشوهرم چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا استوریاشو نبین 

تماساتم کم تر کن باز 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

هیچ کدوم از شبکه های مجازی رو ندارم

رااااحتم

نه کسی می تونه واسم استوری بذاره

نه من درگیر استوری هاشونم

نه خودم میخوام حرفامو تو استوری به بقیه بزنم

دشمنام قربونم برن الهی🥰

اگر جوابش رو ندم به نظرم پرو تر می شه  من استوری ها شو نگاهم نمی کردم اما یکدفعه دستم خورد اوم ...

اگه بزاری اونم ساکت نمیشینه جواب گنده تری بهت میده و کینه بیشتری میگیره باز خود دانی 

اگر جوابش رو ندم به نظرم پرو تر می شه  من استوری ها شو نگاهم نمی کردم اما یکدفعه دستم خورد اوم ...

خداییش تو اینجور مواقع بی محلی کردن به این ادمهای سمی  از هزار تا ناسزا بدتره .

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

اسی من جات بودم براش ایموجی خنده میفرستادم تا بسوزه فک نکنه برام مهمه 

اینجوری حس می کنم می فهمه به خودم گرفتم

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

اسی جون عربی؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
اون یه استوری گذاشته تو اگه واکنش نشون بدی ینی به خودت گرفتی و اعتماد به نفست کمه

آیی نمی دونی چه آتیشی به دلم زده این مادرشوهر ننه مرده 

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده