2777
2789

سلام بچه ها ما یه گروه داریم همکلاسی های قدیمی مون من به اسم یکی پیج زدم. که یکی از دوستاموکه قهریم دنبال کنم که باز کنه .حالا طرف فهمیده به اسمش پیج زدم الان رفته شکایت کرده.الان اومده گروه میگه شکایت کردم شمارشو درآوردم فردا میرم از قاضی اسم وآدرسشو پیداکنم.چیکارکنم 

از استرس میمیرم به نظرتون بهش بگم و عذرخواهی کنم؟اخه تو گروه آبروم میره آخه شماره هم به اسم برادرمه میترسم اونو بگیرن آبروی من همه جا برع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدم ولی میگه شکایت کرده  

شاید یه دستی زده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خیلی کار اشتباهی کردی

امیدوارم بفهمه و دوستیش رو باهات تموم کنه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم